Ως άλλος Μάικ Μπάσετ ο Καπέλο!

18:50 19/2/2014 - Πηγή: AEK365

Για όσους έχετε δει την απίστευτη Βρετανική ταινία, Μάικ Μπάσετ: Ένας Άγγλος προπονητής ποδοσφαίρου, θα καταλάβατε με τη μία τον παραλληλισμό.
Για όσους δεν την έχετε δει να σας πούμε πως στην ταινία, ο ιδιόρρυθμος Μπάσετ, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία της Αγγλίας, συνήθιζε να γράφει την 18αδα της ομάδας στο πακέτο των τσιγάρων του. Η μάρκα του λοιπόν ήταν η Benson & Hedges, με αποτέλεσμα η γραμματέας να στείλει κλήσεις για ένα ματς με το Βέλγιο και στους Benson και Hedges, οποίοι αγωνίζονταν σε ερασιτεχνικά

πρωταθλήματα και δεν θύμιζαν σε τίποτα ποδοσφαιριστές...

Σε παρόμοια γκάφα υπέπεσε και ο Φάμπιο Καπέλο... Ο 67χρονος προπονητής είχε στα πλάνα του, τον Αντρέι Σεμένοφ της Λοκομοτίβ Μόσχας. Ουσιαστικά τον συμπεριέλαβε στην 23μελή αποστολή για το ματς με την Αρμενία στις 5 Μαρτίου. Αντ'αυτού η πρόσκληση έφτασε στα χέρια του συνεπώνυμου του, Αντρέι Σεμένοφ της Τέρεκ Γκρόζνι.
"Εξεπλάγην, έχω μόλις ένα χρόνο εμπειρία με την ομάδα Νέων της Τέρεκ", παραδέχθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Η ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μετά το κομφούζιο που προκλήθηκε αναγκάστηκε να προβεί σε διορθωτική ανακοίνωση.

*Για όσους δεν έχουν δει την ταινία, θα πρέπει να την δείτε άμεσα...

Keywords
Τυχαία Θέματα