Όρθιος ο Πλατανιάς στη Βέροια

19:19 5/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 18η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παππάς

Με βαθμό έφυγε από τη Βέροια ο Πλατανιάς μετά από ένα καλό ματς που έληξε ισόπαλο 2-2.

Οι Κρητικοί μπήκαν καλά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό έχασαν μεγάλη

ευκαιρία όταν ο Τόρες βγήκε απέναντι στον Καντιμοίρη αλλά πλάσαρε άουτ. Η Βεροια ουσιαστικά στην πρώτη της φάση σκόραρε. Συγκεκριμένα στο 22' μετά από φάση διαρκείας η μπάλα πήγε στον Μπεν ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 30' ο Καντιμοίρης νίκησε για μια ακόμα φορά τον Τόρες όμως λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Κατάι με σουτ δεν του άφησε περιθώριο και έκανε το 1-1. Κακός ο ρυθμός και στο δεύτερο μέρος με την ομάδα των Χανίων όμως να παίρνει προβάδισμα στο 66' όταν ο Τόρες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Βέροιοα όμως απάντησε άμεσα καθώς στο 76' ο Μπάρμπας από κοντά έκανε το 2-2. Τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Αμαραντίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (90'Βεργώνης), Καλτσάς (75'Μάνος), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Σιόντης (82'Παυλίδης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Ν.Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντεζ, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Γουνδουλάκης (46'Μενδρινός), Τόρες, Κατάι, Μπέλιτς (91'Μπεριάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα