Όρθια με «ρουκέτα» και Κουρτουά

23:47 1/4/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΉ ΦΑΣΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Με ισοπαλία 1-1 έφυγε από την Καταλονία η Ατλέτικο και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Η ομάδα του Σιμεόνε πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με τον Ντιέγκο και χάρη στον εξαιρετικό

Κουρτουά άντεξε την πίεση της Μπαρτσελόνα.

Οι "ροχιμπλάνκος" μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 5ο λεπτό άγγιξαν το γκολ όταν μετά το λάθος του Πίντο ο Βίγια με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 10' ο Πικέ προσγειώθηκε άσχημα και τελικά βγήκε αλλαγή. Στο 23' ο Ινιέστα βρήκε τον Νεϊμάρ όμως η κεφαλιά του δεν προβλημάτισε τον Κουρτουά που μπλόκαρε άνετα. Τρία λεπτά μετά ο Μέσι με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε τον Ινιέστα σε ιδανική θέση. Ο Καταλανός σούταρε όμως ο Γκοδίν με ηρωικό τάκλιν έκοψε την μπάλα. Στο 28' ο Ντιέγκο Κόστα ένιωσε τράβηγμα και βγήκε και αυτός αναγκαστικά αλλαγή. Ο Μπαρτά στο 37' δεν μπόρεσε να βρει καλά την μπάλα μετά το φάουλ του Τσάβι και αστόχησε. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κουρτουά μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Μέσι. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 45' ο Νεϊμάρ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βίγια πήρε την κόντρα μέσα στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πίντο.

Κακός ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος με την Μπαρτσελόνα να έχει μια φλύαρη υπεροχή. Φτάνουμε λοιπόν στο 56' όταν ο Ντιέγκο με σουτ από τα 30 μέτρα πέτυχε ένα τρομερό γκολ και άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο. Στο 63' ο Μπουσκέτς επιχείρησε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο όμως ο Κουρτουά έδιωξε. Εννέα λεπτά μετά όμως ο Ινιέστα με φανταστική μπαλιά βρήκε τον Νεϊμάρ και αυτός με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-1. Το γκολ ανέβασε την Μπαρτσελόνα που στο 75' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ινιέστα να κάνει το σουτ και τον Κουρτουά να διώχνει εντυπωσιακά. Ο Βέλγος γκολκίπερ έκανε μεγάλη επέμβαση και στο 85' "βγάζοντας" το φάουλ του Μέσι. Η πίεση των "μπλαουγκράνα" συνεχίστηκε αλλά η Ατλέτικο αμύνθηκε σωστά και κράτησε το σκορ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες, Πικέ (12'Μπάρτρα), Φάμπρεγας (68'Σάντσες), Μασεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Νεϊμάρ, Μέσι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουναφράν, Μιράνδα, Γκοδίν, Φιλίπε, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Αρντά (77'Ροντρίγκες), Βίγια (70'Σόσα), Ντιέγκο Κόστα (29'Ντιέγκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα