Ώρα τελικού για Ηράκλεια και Προοδευτική

10:53 24/6/2012 - Πηγή: AEK365

Οι κόποι μιας χρονιάς κρίνονται σήμερα για τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και την Προοδευτική. Στις 6.30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων οι δύο ομάδες θα... παλέψουν σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι Σερραίοι έχουν επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους, αφού την Τετάρτη έδωσαν αγώνα μπαράζ για την αποφυγή του άμεσου υποβιβασμού από τον 2ο όμιλο της Football League 2, κερδίζοντας 4-1 τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Αντίθετα, οι Πειραιώτες προέρχονται

από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας. Ο προπονητής του Μεγάλου Αλέξανδρου Βαγγέλης Τούσκας δήλωσε πως «εδώ που φτάσαμε θα τα δώσουμε όλα.

Βασικό ρόλο θα παίξει η θέληση, ενώ μειονέκτημα για εμάς αποτελεί το ότι πρόσφατα δώσαμε ένα παιχνίδι κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες (σ.σ.: πολλή ζέστη), ενώ η Προοδευτική είναι πιο φρέσκια. Θα το παλέψουμε και ελπίζω οι προσπάθειες όλης της χρονιάς να βρουν ανταπόκριση». Ακόμη χαρακτήρισε άδικη την κάρτα που δέχτηκε ο Δούμας (βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να πιει νερό) την Τετάρτη και θα του στηρήσει τη συμμετοχή από το σημερινό παιχνίδι, από το οποίο θα απουσιάσουν ακόμη οι Παπαδόπουλος, Ε. Σιδηρόπουλος (τραυματίες) και οι στρατευμένοι Χουρουζίδης, Μητρίδης.

Από την άλλη, ο τεχνικός της Προοδευτικής Πέτρος Δημητρίου υποστήριξε πως «αποτελεί πλεονέκτημα για την Ηράκλεια ότι έδωσε επίσημο παιχνίδι πρόσφατα, σε αντίθεση με εμάς που ερχόμαστε από αγωνιστική απραξία ενός μήνα. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε το στόχο μας πραγματικότητα και ελπίζω θα μας βοηθήσουν η τύχη και ο Θεός, ώστε η Προοδευτική που έχει μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο να παραμείνει στην κατηγορία». Από τους «βυσσινί» θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μπένελης, Χαλκιάς, Σουλελές και Κουμεντάκος, οι τραυματίες Αρχοντάκης, Βασιλάκος και ο στρατευμένος Παντίκος. Επιστρέφουν οι Καλαϊτζίδης, Αλεξίου, Συρίγος.

Keywords
Τυχαία Θέματα