«Όπου κι αν πάω, όλοι ξέρουν την ΑΕΚ»

12:24 18/4/2015 - Πηγή: AEK365

Στην ΑΕΚ πρωτοέπαιξε με τη φανέλα του Πανιωνίου. Μία σεζόν με τους «κυανέρυθρους» ήταν αρκετή για να του δώσει... προαγωγή στην ΑΕΚ, στην οποία έμεινε από το 2007 μέχρι τον Ιανουάριο του 2010. Και επειδή η Ελλάδα, μάλλον, τον... εμπνέει επέστρεψε και τρίτη φορά για να φορέσει τη φανέλα της Καβάλας, το 2012. Πληροφορίες τον ήθελαν το καλοκαίρι

του 2010 να έχει συμφωνήσει με τη Μπέτις, η μεταγραφή δεν έγινε και καθώς έμεινε χωρίς ομάδα άρχισε να γράφει στίχους και έναν χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, με τον τίτλο «Beats & Burgers».

«Όταν δεν παίζεις ποδόσφαιρο, μπορείς να τυλίγεις burgers, ή ακόμη και να τραγουδάς ραπ. Η ζωή άλλωστε συνεχίζεται» έλεγε τότε ο ποδοσφαιριστής από το μακρινό Μαλάουι, που πολιτογραφήθηκε Καναδός και στη συνέχεια απέκτησε γερμανικό διαβατήριο.
Το sdna.gr τον βρήκε στην... γειτονική Σμύρνη (όχι τη Νέα), όπου βρίσκεται από το 2013, και μας μίλησε για όσα (ωραία) έζησε στην ΑΕΚ.

-Ταμ, θα μας μιλήσεις για τις αναμνήσεις σου από την Ελλάδα;
Σίγουρα μόνο ωραία πράγματα έχω να θυμάμαι από την χώρα σας. Το μοναδικό άσχημο που μπορώ να πω είναι η στιγμή που έπρεπε να φύγω! Πέρασα πολύ ωραία και δεν μετανιώνω για όσα έζησα στην Ελλάδα και για τις επιλογές που έκανα εκεί.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα