Οι στοιχηματικές επιλογές της ΑΕΚάρας

11:59 18/4/2015 - Πηγή: AEK365

Γεια σας φίλοι μου!

Με το Infobeto.com, το μεγαλύτερο στοιχηματικό site, να είναι χορηγός της στήλης αυτής, θα αναλύσουμε και θα προτείνουμε αυτά που προβλέπουμε για το ματς της ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τα Τρίκαλα (17.00).
Οσοι θα παρευρεθείτε απόψε στο ΟΑΚΑ

καλό θα ήταν να βρίσκεστε εκεί από τις 16.40 διότι θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση για τον μοναδικό, αξεπέραστο Γιώργο Αμερικάνο, η φανέλα του οποίου θα στολίζει τον ουρανό του ΟΑΚΑ.
Σήμερα διεξάγεται η 23η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ κερδίσει τα Τρίκαλα, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην 4η θέση για πρώτη φορά μετά από χρόνια! Ο 4ος Αρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και εκτός απροόπτου θα ηττηθεί. Η Ενωση βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση, μετράει 5 συνεχόμενες νίκες και 8 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια χάνοντας μόνο από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! Όχι μόνο η ΑΕΚ κερδίζει, αλλά το πραγματοποιεί με εμφατικές εμφανίσεις. Είναι το ακλόνυτο και αδιαπραγμάτευτο φαβορί και θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν κερδίσει τα Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι κινδυνεύουν με υποβιβασμό μετά τις 2 ήττες τις τελευταίες 2 αγωνιστικές κόντρα σε Κολοσσό και Κηφισιά. Η ΑΕΚ θα είναι νικήτρια και προβλέπω πως θα κερδίσει με άνεση και το συνολικό σκορ πόντων θα ξεπεράσει τους 162. Προτείνω τη νίκη της ΑΕΚ με OVER 162 πόντους στην Novibet στην αξιόλογη απόδοση του 2.02.

AEK - Τρίκαλα 1& OVER 162 (2.02 Novibet)

Δημήτρης Ανδρικόπουλος

Χορηγός το στοιχηματικό site www.infobeto.com

Keywords
Τυχαία Θέματα