Ομογενής μαζεύει υπογραφές για να πείσει τη γυναίκα του να ονομάσουν το γιο τους Σπυρίδων!

23:50 14/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο ομογενής που ζει στη Νέα Υόρκη, Νίκολας Σούκερας, κάνει τα πάντα ώστε ο γιος του να αποκτήσει το όνομα του πατέρα του: Σπυρίδων. Ωστόσο, προς το παρόν συναντά έντονες αντιδράσεις από τη ρωσικής καταγωγής σύζυγό του Kseniya.

Έτσι, αφού δοκίμασε όλες τις μεθόδους πειθούς, ο Νίκολας αποφάσισε να στήσει μία επίσημη on line καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών για να διεκδικήσει το «δικαίωμά» του να ονομάσει τον γιο του Spyridon.

Όπως γράφει στην περιγραφή της αίτησης που μας καλεί να υπογράψουμε η σύζυγός του θεωρεί το όνομα αρχαϊκό, άκομψο, και μάλλον ακατάλληλο για ένα παιδί που θα μεγαλώσει στην Αμερική του 21ου αιώνα και δεν επιθυμεί να δώσει στον γιο της ένα όνομα το οποίο καλά καλά δεν μπορεί να προφέρει ούτε η ίδια!

Η Kseniya προτιμά το «Michael», το όνομα του δικού της πατέρα τον οποίο έχασε μικρή, αλλά είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω αν ο Νίκολας καταφέρει να συγκεντρώσει 100.000 υπογραφές. Η γυναίκα μάλλον δεν πίστευε ότι θα μάθει κανείς γι' αυτή την συγκέντρωση υπογραφών εκτός από τους φίλους τους, μόνο που αυτή έγινε τελικά... viral καθώς έπεσε στην αντίληψη του BuzzFeed και άλλων σάιτ και πλέον κάνει τον γύρο του διαδικτύου με ομογενείς από όλο τον κόσμο να καταθέτουν την υπογραφή τους! Ήδη τις πρώτες 24 ώρες ο Νίκολας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 1.700 υπογραφές, αν και ακόμα ο αριθμός των 100.000 είναι μακριά.

Ο αποφασισμένος πατέρας γράφει στη συνέχεια της περιγραφής του, προφανως σε χιουμοριστικό τόνο:

«H λευκορωσική καταγωγή της και η έκθεσή της σε "βαρβαρικά" ονόματα όπως Arman, Osip, Igor, Rurik, Ruslan, Artem, Vadim και Zoran την κάνουν να μην εκτιμά την μελωδική κομψότητα του Spyridon, ενός ονόματος που συναντάται υπερβολικά συχνά στην Αμερική. Βέβαια, η Kseniya ζει στην Αμερική μόνο δέκα χρόνια, οπότε είναι λογικό να μην το έχει ακούσει μέχρι τώρα. Από τη άλλη, ονομάζοντας τον γιο μας Michael το πιο πιθανό είναι ότι θα τον φωνάζει με το χαϊδευτικό "Mischa", το όνομα - αν είναι δυνατόν- της δευτεροκλασάτης ηθοποιού του Χόλυγουντ Mischa Barton! Τέλος, η επιμονή της να σπάσει τη συμφωνία που είχαμε κάνει, το αποφασίσω εγώ δηλαδή για το όνομα σε περίπτωση που είναι αγόρι, και αυτή σε περίπτωση που είναι κορίτσι, αποτελεί στυγνή δικτατορία (σαν αυτή που έχει σήμερα η Λευκορωσία), ενώ ο γάμος θα έπρεπε να διέπεται από δημοκρατία - η οποία, φυσικά, γεννήθηκε από τα φωτεινά μυαλά των αρχαίων Ελλήνων!»

Ο ίδιος τώρα πάντως δηλώνει: «Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πώς πήρε τόσο μεγάλη έκταση. Σίγουρα δεν θέλω να εξοργίσω την γυναίκα μου!».

Keywords
Τυχαία Θέματα