Θα λύσουν της διαφορές τους στο «Μπερναμπέου»

23:39 14/4/2015 - Πηγή: AEK365

CHAΜPIONS LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Το πάλεψαν, μάτωσαν, αλλά τελικά γκολ δεν πέτυχαν. Έτσι Ατλέτικο και Ρεάλ θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό του «Μπερναμπέου» που αναμένεται συγκλονιστικός.

Μόλις στο 2ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ατλέτικο, ο Καρβαχάλ έκανε το σουτ με τον Ομπλάκ να πέφτει και να μαζεύει. Η Ρεάλ είχε μπει πολύ δυνατά και στο 4', μετά από

λάθος του Γοδίν ο Μπέιλ βγήκε απέναντι στον Ομπλάκ και πλάσαρε αλλά ο κίπερ της Ατλέτικο έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 31' ο Ομπλάκ έδιωξε με γροθιές τη μακρινή σουτάρα του Μπέιλ. Γενικότερα η Ρεάλ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, με την Ατλέτικο να περιορίζεται σημαντικά στην άμυνα και να κυνηγά (χωρίς τύχη) τις αντεπιθέσεις. στο 37ο λεπτό ο Χάμες έκανε ένα πανέμορφο σουτ με το εξωτερικό του αριστερού του ποδιού, αλλά ο Ομπλάκ έπεσε κι έδιωξε δύσκολα, ενώ στο 38' ο Γκρισμάν σούταρε πάνω στον Κασίγιας. Στο 39' το δυνατό σουτ του Μόντριτς πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 43' ο Βαράν έφυγε εντυπωσιακά από δεξιά κι έβγαλε τη σέντρα, ο Μπενζεμά προσπάθησε να δώσει στον Ρονάλντο αλλά κόπηκε και στη συνέχεια ο Χάμες από πολύ πλάγια αριστερά σούταρε με τον Ομπλάκ να διώχνει.

Στο 49ο λεπτό η κεφαλιά του Αρντά πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 50' ο Μάντζουκιτς δέχτηκε αγκωνιά από τον Ράμος στο πρόσωπο και μάλιστα μέσα στην περιοχή, σε μια δύσκολη φάση για τον ρέφερι που δε έδειξε κάτι. Στο 63' ο ρέφερι χαρίστηκε και στους Μάντζουκιτς-Καρβαχάλ, που έπρεπε και οι δύο να αποβληθούν, ενώ στο 87' η Ατλέτικο ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Τόρες στην περιοχή. Στο 89ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ τη Ρεάλ, ο Κασίγιας έσωσε την ομάδα του, ενώ στο 90' το σουτ του Μάντζουκιτς σταμάτησε σε σώματα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ομπλάκ, Γοδίν, Σικέιρα, Χουανφράν, Μιράνδα, Μάριο Σουάρεθ, Κόκε (82' Τόρες), Γκρισμάν (77' Ραούλ Γκαρθία), Αρντά, Γκάμπι, Μάντζουκιτς

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ (85' Αρμπελόα), Κρόος, Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκες, Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά (76' Ίσκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα