Ολοκληρώθηκε του Λιάγιτς στη Ρόμα

17:41 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

Κατά την άφιξή του στο σταθμό του Τέρμινι, αρκέστηκε σε ένα χαμογελαστό «Forza Roma» στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε ιατρικές εξετάσεις, μετά το πέρας των οποίων ο παίχτης θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις της Τριγκόρια.
Η συμφωνία ανάμεσα σε Ρόμα και Φιορεντίνα αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ (10 συν 2 μπόνους), ενώ ο νεοαποκτηθείς που για καιρό αποτελούσε στόχο της Μίλαν, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης αναμένεται να μπει στο συμβόλαιο ρήτρα 20 εκατομμυρίων.

Ο Λιάγιτς αναμένεται να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Έρικ Λαμέλα που όπως είναι γνωστό θα πάει στην Τότεναμ.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια καλή κίνηση για τη Ρόμα. Μπορεί τεχνικά να μην έχει τις αρετές του Αργεντινού, αλλά μπορεί να βοηθήσει αρκετά. Τακτικά ίσως φανεί και λίγο πιο χρήσιμος, με τη έννοια της ομαδικότητας, καθώς επιχειρεί μικρότερο αριθμό ατομικών ενεργειών συγκριτικά με το Λαμέλα και αυτό κάποιες φορές είναι καλύτερο. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος πέρσι ήταν πολύ καλός και βοήθησε τα μέγιστα τη Φιορεντίνα. Με την έλευσή του στη Ρώμη, θα πάρει το ένα άκρο της επίθεσης στο 4-3-3 του Ρούντι Γκαρσία. Αυτό ίσως φέρει τον Τότι στην κορυφή, καθώς ο Μποριέλο δεν έπεισε στο Λιβόρνο και κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα μείνει, ενώ ο Ντέστρο θα αργήσει να επιστρέψει. Πάντως στα εξτρέμ υπάρχουν πλέον ο Ζερβίνιο, ο Φλορέντσι, ο Λιάγιτς και πάντα ο Τότι που καλύπτει όλο το φάσμα, ανάλογα με την περίσταση. Κάποια από αυτά μένει να τα δούμε την Κυριακή κόντρα στη Βερόνα...

Keywords
Τυχαία Θέματα