Κοινές ευχές για καλή σεζόν στην ΑΕΚ

17:17 28/8/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε ο κοινός αγιασμός της ομάδας χάντμπολ και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ. Το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης των Άνω Λιοσίων έδωσαν όλοι οι παίκτες και οι παίκτριες των τμημάτων μαζί με το τεχνικό τιμ και ευχήθηκαν να έχουν μια σεζόν με υγεία πάνω απ' όλα, αλλά και πολλές επιτυχίες και τίτλους. Στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων βρέθηκαν επίσης,

κι άλλοι «κιτρινόμαυροι» ιθύνοντες, οι οποίοι παρακολούθησαν την διαδικασία.
Όσον αφορά στο κλίμα στην ομάδα χάντμπολ, αυτό ήταν καλό και υπάρχει αισιοδοξία ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (31/08). Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Λαζόπουλος πήρε τον λόγο και είπε: «Περιμένω να γυρίσετε με δυο νίκες την ερχόμενη εβδομάδα. Ο πήχης είναι ψηλά και πρέπει να παλέψουμε». Ενώ, τον λόγο πήρε και ο αρχηγός, Χριστόφορος Μπακαούκας, λέγοντας πως: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία. Όσον αφορά στους αγώνες των προκριματικών δεν ξέρω αν θα γυρίσουμε με δυο νίκες, αλλά το σίγουρο είναι πως θα παλέψουμε».
Από την πλευρά, του γυναικείου τμήματος η Φένια Παπαγεωργίου τόνισε: «Θέλουμε να δουλέψουμε αρκετά για να φτάσει η ΑΕΚ και πάλι στην κορυφή. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να γίνουμε πρωταγωνιστές και πάλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα