Όλοι δουλεύουν για την Τσέλσι

00:02 25/11/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 1-0
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Για την Τσέλσι δούλεψε η Άστον Βίλα που απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Σαουθάμπτον και πλέον η Τσέλσι βρίσκεται 6 βαθμούς μπροστά από τους «αγίους».

Χωρίς την σπουδαία φάση πέρασε το πρώτο μισό του πρώτου μέρους, με την Άστον Βίλα να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο και τις αμυντικές τις αστάθειες να δίνουν την ευκαιρία στη Σαουθάμπτον να δημιουργεί επικίνδυνες στιγμές

μπροστά στην εστία του Γκουζάν. Παρόλα αυτά πάντως οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των «χωριατών», αλλά βρέθηκαν και πίσω στο σκορ!

Στο 29' Ο Αγκμπονλαχόρ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την λανθασμένη έξοδο του Φόρστερ και την αδράνεια των αμυντικών και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Η ομάδα του Κούμαν προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στην καλύτερή της στιγμή μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, ο Γκουζάν είπε με ωραίο τρόπο «όχι» στην προσπάθεια του Μανέ, διατηρώντας σε θέση οδηγού την Βίλα.

Χωρίς κάτι σπουδαίο κύλησαν και τα πρώτα 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Η Σαουθάμπτον αναζητούσε χωρίς πλάνο το γκολ της ισοφάρισης και οι γηπεδούχοι, που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, διατηρούσαν σχετικά άνετα το προβάδισμά τους.

Όσο περνούσε η ώρα πάντως οι «Άγιοι» όλο και αύξαναν την πίεση τους, αφήνοντας παράλληλα αρκετούς κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Και αφού ο Βέιμαν δεν κατάφερε στο 78' να κάνει το 2-0, ήρθε η ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα. Οι δύο πλάγιοι μπακ των φιλοξενούμενων συνεργάστηκαν, με τον Μπέρτραν να βρίσκει τον Κλάιν και αυτός να διαμορφώνει το τελικό 1-1!

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Χάτον, Οκορέ, Κλαρκ, Σισοκό, Γουέστγουντ, Κλέβερλι, Σάντσες (74' Μπεντ), Ενζόμπια (63' Ρίτσαρντσον), Βέιμαν, Αγκμπονλαχόρ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Κλάιν, Φόντε, Αλντερβέιρελντ, Μπέρτραντ, Γουανιάμα, Σνεϊντερλίν, Τάντιτς, Μανέ (79' Μαγιουκά), Λονγκ (89' Κορκ), Πελέ

Keywords
Τυχαία Θέματα