Όλοι «Χ»αρούμενοι

21:04 3/5/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχαήλ Βοσκάκης

Ισόπαλοι 1-1 ανεδείχθησαν Κέρκυρα και Παναθηναϊκός

με την μεν Κέρκυρα να μένει στην Σούπερ Λίγκα και τον ΠΑΟ να μένει κοντά στην δεύτερη θέση και να διατηρεί το bonus για τα πλέι-οφ.

Η Κέρκυρα δεν εκμεταλλεύτηκε τα «τσαφ» του Στιλ στο 7' και στο 17' για να ανοίξει το σκορ και τελικά δέχθηκε το γκολ από τον Καρέλη στο 22ο λεπτό. Ο νεαρός επιθετικός με πολύ όμορφο τρόπο «νίκησε» τον Κουτζαβασίλη και άνοιξε το σκορ στο ΕΑΚ. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον έλεγχο του ματς και πέρα από μία... απογείωση του Στιλ στο «Γ» της εστίας του στο 42ο λεπτό σε φάουλ του Κοντού, δεν απειλήθηκε.

Χωρίς ιδαίτερες φάσεις το δεύτερο μέρος, με την Κέρκυρα να προσπαθεί να γίνει πιο απειλητική. Και τελικά τα κατάφερε στο 60' με τον Κόντο να κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Μπούρμπου. Ο ίδιος παίκτης το μετέτρεψε σε γκολ και έφερε το ματς στα ίσια.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόσο, Ανδρεόπουλος, Κοντός(79' Φάμπιο), Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι(46' Ζορμπάς)

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Πράνιτς(58' Μέντες), Ζέκα, Νίνης Ατζαγκούν(76' Ντίνας), Κλωναρίδης, Καρέλης(80' Μπερίσα)

Keywords
Τυχαία Θέματα