Μοιρασιά στα Πηγάδια

20:56 3/5/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΞΑΝΘΗ-ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 0-0

Γήπεδο: Πηγάδια

Διαιτητής: Παππάς

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης, με τους Αρκάδες να χάνουν έδαφος στη μάχη των πλέι οφ.

Στο 9ο λεπτό ο Ράνος σκόραρε για την Ξάνθη,

αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ στο 25' ο Θεοδωρόπουλος είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ του Τριάδη και στο 27' το σουτ του ίδιου παίκτη, πέρασε μόλις άουτ. Στο 31ο λεπτό η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι αλλά ο Κλέιτον έστειλε άουτ την μπάλα από τα 11 μέτρα και σπατάλησε μια σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα του. Στο 37ο λεπτό, ο Μουνάφο κάνει την σέντρα από δεξιά, ο Πάρα προσπάθησε να κάνει το ψαλιδάκι, αλλά δεν τα κατάφερε. Η μπάλα στρώθηκε στον Ρόλε, ο οποίος αν και μόνος του πλάσαρε άουτ. Στο 45' μετά από κόντρες η μπάλα έφθασε στον Πάρα, που πρόλαβε την έξοδο του Κυριακίδη, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Έλληνα πορτιέρο, στέλνοντας την λίγο δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Στο 64ο λεπτό ο Μπέρτος έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά, αλλά το γύρισμα του απομάκρυνε με υπερπροσπάθεια ο Γκοϊάν, ενώ στο 71' ο Γκοϊάν είδε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 84ο λεπτό ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε το σουτ του Κλέιτον.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Παπάζογλου, Γούτας, Παπαστεριανός (76' Βασιλακάκης), Ομπόντο, Τριάδης, Μπέλιτς (68' Καπετάνος), Κλέιτον, Ράνος (66' Βάλτερ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Μουνάφο (69' Φερνάντες), Αλόκο, Μάσα, Ρόλε, Τσοκάνης, Λομπάτο (60' Γιαννιώτας), Πάρα (74' Ζησόπουλος), Λούι, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας

Keywords
Τυχαία Θέματα