«Όλα ξεκινούν από το καλό κλίμα»

21:20 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Νικολάκης είναι ο πιο παλιός παίκτης του ΑΟ Κηφισιάς, έχοντας ξεκινήσει (κι αυτός) την καριέρα του στην ομάδα από τις τοπικές κατηγορίες και είναι ξεκάθαρος ως προς τους στόχους της
«Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι η παραμονή και τίποτα άλλο. Τουλάχιστον μέχρι να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του πρωταθλήματος, δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι διαφορετικό», λέει ο έμπειρος πασαδόρος και εξηγεί το γιατί: «Δυστυχώς από την αρχή της προετοιμασίας είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς ενώ κι οι δύο ξένοι μας ενσωματώθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην ομάδα και ουσιαστικά

τώρα κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση. Πάντως η εικόνα που δείχνουμε πλέον με κάνει να είμαι πιο αισιόδοξος».
Κάθε χρόνο βέβαια ο ΑΟΚ φροντίζει να ανατρέψει τα δεδομένα κι ο 31άχρονος άσος ελπίζει ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος.
«Στην Κηφισιά, υπάρχον δυνατότητες αλλά χρειαζόμαστε χρόνο και λίγη τύχη... Είναι σημαντικό ότι διατηρήθηκε ο ίδιος κορμός και αν δεν έχουμε άλλες απώλειες με τραυματισμούς πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Ο Θεόκλητος Καριπίδης μετακόμισε στα Βόρεια προάστια πριν από ένα χρόνο, αλλά έχει προλάβει να μπολιαστεί στο κλίμα της ομάδας.
«Το μυστικό του ΑΟΚ είναι το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα κι ότι λειτουργούμε σαν παρέα. Είναι πολύ θετικό το ότι διατηρήθηκε σχεδόν ο ίδιος κορμός, αλλά κι οι δύο ξένοι που έχουμε πάρει είναι παιδιά που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο της παραμονής», εξηγεί ο Θεσσαλονικιός ακραίος και προσθέτει: «Η Κηφισιά ξεχωρίζει για το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει κι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που κάνει σύσσωμη η διοίκηση αλλά και στη στήριξη που έχουμε από το Δήμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα