«Η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία»

20:30 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Από τη στιγμή που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, ο ΑΟ Κηφισιάς εύκολα ή δύσκολα βρίσκει τον τρόπο να ανανεώνει την παραμονή του, έχοντας ως βασικό συστατική της επιτυχίας του, το οικογενειακό κλίμα και το δέσιμο μεταξύ των μελών του.

Δεληγιαννάκης: «Η εμπιστοσύνη είναι αμοιβαία»
Ως αθλητής συνέδεσε το όνομα του με τον Πανελλήνιο, όπου έκανε και τα πρώτα του παραγοντικά βήματα, ωστόσο ο Θόδωρος Δεληγιαννάκης (ταμίας της ΕΣΑΠ) από το 1999 είναι η ψυχή του τμήματος βόλεϊ του ΑΟ Κηφισιάς.
«Εμείς όπως κάθε χρόνο προσπαθήσαμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να φτιάξουμε

μια καλή ομάδα, στηριζόμενοι στους αθλητές οι οποίοι έχουν βοηθήσει το σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια», εξηγεί ο κ. Δεληγιαννάκης και συμπληρώνει: «Στον ΑΟΚ είμαστε τυχεροί γιατί διαθέτουμε αθλητές, οι οποίοι πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική τους αξία, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης και η στήριξη στην κοινή προσπάθεια είναι αμφίδρομη».
Όσον αφορά τη νέα χρονιά ο ΑΟΚ έχει μπροστά του μια ακόμη πρόκληση, αλλά ο έμπειρος παράγοντας εμφανίζεται αισιόδοξος. «Επέστρεψε μετά από μια τετραετία ο Εστράδα, φέραμε ένα νέο παιδί όπως είναι ο Ντε Ρόκο και νομίζω ότι μαζί με τον ελληνικό κορμό της ομάδας, έχουμε ένα ικανό σύνολο»

Keywords
Τυχαία Θέματα