«Όλα είναι ψέματα για Σιμεόνε και Γκάμπι»

11:16 31/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στη ρεβάνς του προημιτελικού, για το Κύπελλο Ισπανίας, ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, η κάμερα "συνέλαβε" τον Ντιέγκο Σιμεόνε να κάνει χειρονομία προς τους διαιτητές με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει λόγο για παρεξήγηση και να υποστηρίζει πως όσα γράφτηκαν ήταν ψέματα. Επιπλέον στήριξε και τον Γκάμπι ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στους διαιτητές γεγονός που οδήγησε στην αποβολή του στο ημίχρονο.
Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρει τα εξής: "Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει διάφορες αναφορές από μερίδα των

ΜΜΕ σχετικά με τον Σιμεόνε και τον Γκάμπι. Όλα είναι ψέματα. Γράφεται πως ο Γκάμπι στρίμωξε τον διαιτητή στα αποδυτήρια του Βιθέντε Καλδερόν. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα και δεν επιτρέπουμε τέτοιες φήμες.
Από την άλλη πλευρά, δείχνουν εικόνες με τον Σιμεόνε ότι κάνει μια άσεμνη χειρονομία. Είναι απλά μια παρεξήγηση. Ο προπονητής μας εξηγεί στον διαιτητή ότι έχει κάνει λάθος και δεν έχει δει το χέρι. Ακουμπάει το χέρι του δείχνοντας ότι έχει βρει την μπάλα, όμως κάποια Μέσα ερμηνεύουν διαφορετικά. Βάζουν λόγια στο στόμα του Σιμεόνε ότι έχει κάνει σύγκριση με παίκτες από άλλες ομάδες δίχως σεβασμό. Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό. Ο προπονητής μας, ενώ θα μπορούσε να είχε κάνει λάθος, ποτέ δεν θα δίσταζε να το παραδεχτεί. Πάντα είχε το θάρρος να παραδέχεται τα λάθη του. Για αυτό δεν θα δεχτούμε να κατηγορηθεί για πράξεις που δεν διέπραξε".

Δείτε στο βίντεο τη χειρονομία του Σιμεόνε προς τους διαιτητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα