Στην Αθήνα ο Κρισάντους

09:22 31/1/2015 - Πηγή: AEK365

Όπως έχετε ενημερωθεί ο Μακόλεϊ Κρισάντους, που απασχόλησε την ΑΕΚ το καλοκαίρι, επέστρεψε για τα καλά στο προσκήνιο σχετικά με τον σέντερ φορ που αναζητούσε η ομάδα. Και σταδιακά εξελίχθηκε σε βασικό στόχο για την γραμμή κρούσης, αφού συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία εκείνα που έψαχνε η «Ένωση» για την εν λόγω

θέση.

Χθες, σας ενημερώσαμε για τη συμφωνία του με την Σίβασπορ προκειμένου να μείνει ελεύθερος και για το ότι αναμένεται από μέρα σε μέρα στην Αθήνα, για να υπογράψει στην ΑΕΚ και να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τον «Δικέφαλο». Και αυτό θα συμβεί σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» αύριο. Την Κυριακή λοιπόν ο Κρισάντους αναμένεται στην Ελλάδα, για τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ, που όπως φαίνεται θα έχουν κυρίως τυπικό χαρακτήρα. Και αυτό διότι μεταξύ των δύο πλευρών, εδώ και μερικά 24ωρα έχει επέλθει συμφωνία.

Ο 24χρονος Νιγηριανός φορ λοιπόν έρχεται αύριο για να υπογράψει και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, η οποία με την απόκτησή του βάζει στην μηχανή της τον ποιοτικό σέντερ φορ που ήθελε, που μπορεί να αποτελέσει το πρώτο «βιολί» φέτος και παράλληλα μια σούπερ αξιόπιστη λύση, τη νέα σεζόν. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν ο Κρισάντους αύριο θα επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τον «Δικέφαλο», φορώντας για το υπόλοιπο της σεζόν τα κιτρινόμαυρα. Και θα είναι άμεσα στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, ενισχύοντας την ΑΕΚ και στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ στο «Καραϊσκάκης», το πρώτο από τα δύο που θα κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Πηγη: Ώρα των Σπορ

Keywords
Τυχαία Θέματα