Όλα ανοιχτά για Βασιλεία και Σάλτσμπουργκ

21:56 13/3/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: 0-0
Γήπεδο: Σεντ Τζέικομπ Παρκ

Φοβήθηκε ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη... βασιλεία και Σάλτσμπουργκ έμειναν στο 0-0σε ένα μέτριο ματς και πλέον στην Αυστρία προβλέπεται μάχη.

Στο 3ο λεπτό ο Ιλσάνκερ εκτέλεσε το φάουλ και ο Ζομέρ έδιωξε για καλού και για κακού σε κόρνερ, ενώ στο 7' το σουτ του Ντελγάδο πέρασε λίγο άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σομέρ είπε όχι σε κεφαλιά του Μανέ, ενώ στο 17' το σουτ του Σβέντο πέρασε

μόλις άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Σομέρ απέκρουσε το σουτ του Καμπλ, ενώ στο 33' η κεφαλιά του Σιό εξ επαφής, έξυσε το δοκάρι των Αυστριακών. Στο 42ο λεπτό ο Στόκερ πέρασε τον Σβέντο κι έκανε το σουτ από κοντά, αλλά ο Γκουλάστσι του είπε όχι ενώ στη συνέχεια το σουτ του Φράι δε βρήκε στόχο.

Στο 55ο λεπτό το σουτ του Σοριάνο δεν ανησύχησε τον Σομέρ, ενώ στο 75' ο Γκουλάστσι είπε εύκολα όχι σε σουτ του Ντιέ. Στο 86ο λεπτό ο Σομέρ έπεσε και είπε όχι σε όμορφο σουτ του Μπερίσα.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σομέρ, Π.Ντεγκέν, Αζέτι, Σουτσί, Σάουρο, Ντ.Ντεγκέν, Ντιέ (90' Εμπολό), Ντελγάδο (71' Ελνενί), Στόκερ, Φράι, Σιό (90+2' Αλ.Αζετί).

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκουλάστσι, Σβέγκλερ (46' Κλάιν), Χιντερέγκερ, Ραμάλιο, Μανέ, Λάιτγκεμπ, Ιλσάκνερ, Σβέντο, Καμπλ (90+1' Λαζάρο), Ζούλι (85' Μπερίσα), Σοριάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα