Τέλος η δημοσιότητα των γραφικών

21:12 13/3/2014 - Πηγή: AEK365

Πολύ δυνατά άρχισε η αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου που ειναι συμβολική, σε ότι αφορά τον κόσμο, και ιδιαίτερα σημαντική σε ότι αφορα την συγκέντρωση των χρημάτων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ταυτόχρονα με την έναρξη λοιπόν είχαμε ένα νέο χτύπημα γραφικότητας. Γενικά στην ΑΕΚ η γραφικότητα από την επικινδυνότητα απέχουν ελάχιστα. Το έχουμε δει και θα το ξαναδούμε τό έργο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάντα βρίσκουν κάποιοι ένα τρόπο να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Για να κερδισουν

αυτα τα λεπτά δεν κολώνουν πουθενά. Ακόμη και στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια που έχει ενώσει για πρώτη φορά όλο τον κόσμο όχι μόνο εντός ΑΕΚ αλλά και τον Δήμο της πόλης και την περιφέρεια και τους πάντες λόγω του άψογου και καλού για όλους σχεδίου βρέθηκαν οι 5 γραφικοί να προσπαθήσουν να χτυπήσουν την ΑΕΚ και προσωπικά τον Μελισσανίδη.

Προσωπικά τον Μελισσανίδη, επειδή αυτός εχει μπει μπροστά για το γήπεδο αλλά και την ομάδα στερώντας απο κάποιους το όνειρο να διοικήσουν που ειχε φτάσει τόσο κοντά στην υλοποίηση του, άσχετα αν η ομάδα θα πήγαινε ακόμη πιο κάτω, και φυσικά χτυπούν και την ΑΕΚ που ειναι πιο κοντά από ποτέ να δώσει τέλος στην δεύτερη προσφυγιά των 11 ήδη χρονων και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα