Οικονόμου: Δεν επαναπαυόμαστε

00:31 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έγραψε ιστορία σήμερα το απόγευμα, όταν και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών, Απόστολος Οικονόμου μίλησε στο aek365 και τόνισε πως πλέον πρέπει να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και τα κορίτσια να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. «Θεωρώ ως ΑΕΚ

είχαμε τις καλύτερες παίκτριες, τις καλύτερες μονάδες από κάθε άλλη ομάδα. Όμως πέρα από ταλέντα τα κορίτσια δούλεψαν αρκετά και αξίζουν συγχαρητήρια. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει αλλά αξίζει να πούμε πως δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρώτου μας Πρωταθλήματος , εμείς το κάναμε να φαίνεται έτσι».

Στην συνέχεια ο Ενώσίτης τεχνικός δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ Παπαδημητρίου, Μιχαήλ. «Θέλουμε να αφιερώσουμε τον τίτλο στους κ.κ Παπαδημητρίου, Μιχαήλ που πήραν την ομάδα από την Α2 και την έκαναν πρωταγωνίστρια σε αυτό το επίπεδο. Να πούμε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στέκεται δίπλα μας σε όλη μας την πορεία. Να τους ευχαριστήσω επίσης για το γεγονός πως αν και πολλοί με θεώρησαν άπειρο με έφεραν στην ομάδα και δώσαμε απαντήσεις. Να ευχαριστώ επίσης και τους συνεργάτες μου, Γιάννη Αγγελάκη και Γιάννη Ορφανό και τον τιμ μανατζερ, Χρήστο Δούκα. Από εκεί και πέρα αύριο επιστρέφουμε στις προπονήσεις για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι αρκετά ύπουλο και θέλουμε να βρεθούμε για ακόμα μια φορά στον τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα