Πέτυχε τη ρύθμιση με την εφορία ο Δημητρέλος

23:12 19/3/2012 - Πηγή: AEK365

Από νωρίς το πρωί ο Ανδρέας Δημητρέλος βρισκόταν στην εφορία προκειμένου να έρθει σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές, ώστε η ΠΑΕ να μπει σε νέες ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με την φορολογική ενημερότητά της. Ένα έγγραφο που η ΑΕΚ θα χρειαστεί να συμπεριλάβει στον φάκελό της, για τον... σκόπελο της αδειοδότησης, στις 30 Μαρτίου. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο η ομάδα θα μπορεί να εκδώσει και εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Οι συζητήσεις που είχε ο πρόεδρος της ΑΕΚ με τους κρατικούς φορείς στέφθηκαν με επιτυχία και η Ένωση κατάφερε να πετύχει τη ρύθμιση που ήθελε. Πλέον, μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία. Χρήματα που αναμένεται να τα στείλει ο Νίκος Νοτιάς, όπως δεσμεύτηκε ότι θα κάνει. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί πως το συγκεκριμένο ποσό αφαιρείται από το συνολικό που χρειάζεται να συγκεντρώσει η ΑΕΚ (περί τα 3,6 εκατ. ευρώ) μέχρι τις 30 του μήνα και δεν είναι... έξτρα οφειλή που θα την επιβαρύνει περισσότερο.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο νούμερο δεν παύει να αποτελεί έναν μεγάλο «βραχνά», αν αναλογιστεί κανείς το «έγκλημα» της διοίκησης Αδαμίδη. Η Ένωση πλήρωσε σε λιγότερο από έναν μήνα, κοντά στις 750.000 ευρώ στην εφορία και σε ασφαλιστικά ταμεία, καθώς χάθηκαν οι ρυθμίσεις που είχαν επιτευχθεί στο παρελθόν. Λεφτά που θα μπορούσαν να πάνε σε παίκτες και πιστωτές, δόθηκαν σε άλλες πλευρές. Από κει και πέρα, στην διοίκηση περιμένουν και τα χρήματα του Πόλυ Χατζηιωάννου. Ο Κύπριος εφοπλιστής, με ανακοίνωσή του, είχε γνωστοποιήσει πως έδωσε στον Πέτρο Παππά 500.000 ευρώ, έναντι της οφειλής για το δάνειο της Morgan Stanley και αυτά τα χρήματα δεν έχουν μπει ακόμα στα ταμεία της ΠΑΕ, παρότι έχουν περάσει περίπου 15 μέρες (από τότε που εκδόθηκε η ανακοίνωση). Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν στη διοίκηση, αυτά θα μπουν στα ταμεία μέχρι το τέλος της εβδομάδας και φυσικά θα χρησιμοποιηθούν για πληρωμές παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα