Οι στοιχηματικές επιλογές της ΑΕΚάρας

01:50 1/3/2015 - Πηγή: AEK365

Γεια σας φίλοι μου!

Με το Infobeto.com, το μεγαλύτερο στοιχηματικό site, να είναι χορηγός της στήλης αυτής, θα αναλύσουμε και θα προτείνουμε ότι προβλέπουμε για το παιχνίδι της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο κόντρα στην Επισκοπή για το ποδόσφαιρο (15.00), καθώς και το εντός έδρας ματς της Ενωσης με τον Πανελευσινιακό για το μπάσκετ (18.30).
Σε εξαιρετική κατάσταση η ΑΕΚ

(μην την ματιάσουμε), κέρδισε και την Παναχαϊκή και η διαφορά από τη δεύτερη θέση αυξήθηκε στους 9 βαθμούς. Ουσιαστικά έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και έχει ως στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητη και να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά της για να πάρει περισσότερους βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Η Επισκοπή είναι από τις αδύναμες ομάδες τις κατηγορίας και δύσκολα θα σωθεί. Εντός έδρας έχει ήδη 4 ήττες σε 8 ματς. Στο πρώτο ματς συνετρίβε με 7-0 στο ΟΑΚΑ! Η διαφορά με την ΑΕΚ είναι χαώδης, η Ενωση θα παίξει με δυνατή 11άδα και βλέπω τους Κρητικούς να την δυσκολεύουν. Πιστεύω πως η ΑΕΚ θα επικρατήσει άνετα. Με προβάδισμα ενός τέρματος στην Επισκοπή, δηλαδή να επικρατήσει ο Δικέφαλος με 2 γκολ διαφορά ή περισσότερα. Στο 1.90 στην novibet.
Στην Α1 του μπάσκετ, η ΑΕΚ κατέχει την 8η θέση 25 βαθμούς. Προτελευταία η Ελευσίνα με 22. Αν κερδίσει η Ενωση ουσιαστικά κερδίζει την παραμονή και κοιτά και... παραπέρα. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού. Θα παλέψουν, αλλά το ρόστερ τους είναι φτωχό και χωρίς βάθος. Θεωρώ πως θα αντέξουν ένα ημίχρονο και στη συνέχεια θα καταρρεύσουν. Η ΑΕΚ θα κερδίσει με περισσότερους από 10 πόντους διαφορά. 5.00 απόδοση στην novibet για νίκη της ΑΕΚ από 11 ως 15 πόντους και 5.00 για νίκη ΑΕΚ με 16 ως 20.

Επισκοπή - ΑΕΚ 2 (handicap 1-0) (1.90 στην Novibet)
AEK - Πανελευσινιακός 1, 11 ως 15 πόντους (5.00 στην Novibet)
ΑΕΚ - Πανελευσινιακός 1, 16 ως 20 πόντους (5.00 στην Novibet)

Δημήτρης Ανδρικόπουλος
Χορηγός το στοιχηματικό site www.infobeto.com

Keywords
Τυχαία Θέματα