Ώρα για αντεπίθεση και θέαμα

00:10 1/3/2015 - Πηγή: AEK365

Σε μία ακόμη εντός έδρας νίκη, προκειμένου να μπορεί να κοιτάζει ψηλά, στοχεύει η ΑΕΚ. Αντίπαλός της, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League, ο Πανελευσινιακός ο οποίος μάχεται σθεναρά για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη προέρχονται από νίκη επί του Κολοσσού, ενώ την προπερασμένη αγωνιστική έχασαν με

έναν πόντο διαφορά στην Κηφισιά. Κόντρα στην Ένωση, μάλιστα, μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και το νέο «ραντεβού» μαζί της το αντιμετωπίζουν χωρίς άγχος, καθώς ακολουθεί γι'αυτούς ένας «τελικός» με τα Τρίκαλα το επόμενο Σάββατο.

Για την ΑΕΚ η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Η ομάδα προέρχεται από δύο συναπτές ήττες απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αποτελέσματα που την έριξαν από την 5η θέση που βρισκόταν μέχρι τότε. Η παρουσία της, ωστόσο, στο ΣΕΦ «ζέστανε» τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος καλείται με τη σειρά του να «φτιάξει» τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα, ώστε να ξεκινήσει η αντεπίθεση της Βασίλισσας εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος (εισιτήρια θα πωλούνται με 10, 15 και 30 ευρώ από τα Εκδοτήρια του «ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη» και Μπάσκετ Parking P5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ).

Keywords
Τυχαία Θέματα