Οι σκέψεις του Θ(ε)ωμά

17:07 24/6/2012 - Πηγή: AEK365

Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η σημερινή κουβέντα που είχαν Θωμάς Μαύρος και Ανδρέας Δημητρέλος, στο μαγαζί του πρώτου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε τον Μαύρο για τα πάντα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μίλησαν με αριθμούς για το ρόστερ, για τις επιλογές που έχει η ΑΕΚ και τα βήματα που πρέπει να γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα...

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρουσίασε στον Θ(ε)ωμά αναλυτικά το κοστολόγιο του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο αυτή τη στιγμή ξεπερνά τα 7 εκατ.

ευρώ και του μετέφερε ότι πρέπει να πέσει αρχικά τουλάχιστον στα 4 εκατ. ευρώ, προκειμένου με τις προσθήκες που θα γίνουν στη συνέχεια, να μην ξεπερνά τα 5-5,5 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το σημείο ο Μαύρος συμφώνησε με τις δύο προτεραιότητες που έχει θέσει η διοίκηση και αφορούν την λύση των συμβολαίων των Γκούντγιονσεν και Γκερέιρο.

Ανανεώσεις και πωλήσεις

Από εκεί και πέρα, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ πως το πιθανότερο σενάριο είναι να αποφασιστεί στη ΓΣ της Σούπερ Λιγκ την Τετάρτη να επιτραπεί στις ομάδες που δεν πήραν πιστοποιητικό να κάνουν δύο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές ανεξαρτήτου ηλικίας. Η αρχική σκέψη του Μαύρου φέρεται να είναι να αποκτηθούν τρεις παίκτες στον άξονα (στόπερ, μέσος, επιθετικός).

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, αλλά και τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, φαίνεται πως όλα «παγώνουν» εν αναμονή του νέου προπονητή, ο οποίος φαίνεται πως θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα παρθούν.

Κωστής, Παπαϊωάννου, Νεστορίδης

Οι δύο άνδρες συζήτησαν και για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο aek365, ήδη έχει «κλειδώσει» η επιστροφή του Χρήστου Κωστή στην ομάδα. Ο παλαίμαχος επιθετικός θα αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού. Από εκεί και πέρα, ο Θωμάς Μαύρος έχει ήδη μιλήσει με δύο εμβληματικές φυσιογνωμίες της ομάδας που θέλει στο πλευρό του σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Τον Μίμη Παπαϊωάννου και τον Κώστα Νεστορίδη.

Η σκέψη του Μαύρου είναι ο Παπαϊωάννου να αναλάβει την θέση του υπεύθυνου των Ακαδημιών της ΠΑΕ, ένα νευραλγικό πόστο, τη στιγμή που η ομάδα είναι αναγκασμένη λόγω των οικονομικών συνθηκών να στηριχθεί πολύ τα επόμενα χρόνια στην ανάδειξη ταλέντων. Ο ρόλος του Νεστορίδη δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη...

Βλάχος και Τσιώλης για πάγκο

Βασική προτεραιότητα του Μαύρου αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Πρόθεσή του είναι αυτό το ζήτημα να κλείσει ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Στην κορυφή της λίστας του παλαίμαχου άσου είναι ο Βαγγέλης Βλάχος και ο Σάκης Τσιώλης. Ο τελευταίος βέβαια έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο σενάρια από την Τρίπολη αναφέρουν ότι έχει εξασφαλίσει δέσμευση από τη διοίκηση της ομάδας της Αρκαδίας για την αποδέσμευσή του σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από μεγάλη ομάδα.

Όσον αφορά τις σκέψεις που είχε αρχικά η διοίκηση για ενεργοποίηση των Τραϊανού Δέλλα και Νίκου Λυμπερόπουλου (στον πρώτο είχε γίνει επίσημη πρόταση να αναλά

Keywords
Τυχαία Θέματα