Οι πρώτοι... «παραβάτες»

17:33 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μέχρι στιγμής τόσο ο Βαγγέλης Βλάχος όσο και η διοίκηση δεν έχουν κανένα απολύτως παράπονο από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι... άκρως οικογενειακό και οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν «δέσει» με τους παλιούς οι οποίοι είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς και προσπαθούν να δώσουν στους μικρούς όσο περισσότερα μπορούν. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ήδη υπάρξει κάποια... μιρκοπαραπτώματα, όσον αφορά τους «κανόνες συμπεριφοράς»

που έχει επιβάλει στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια ο προπονητής, ο οποίος έχει ήδη εισηγηθεί κάποια μικροπρόστιμα στη διοίκηση.
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Θωμάς Τσίτας, ο οποίος βέβαια δεν παρέβη κάποιον από τους εν λόγω κανόνες, αλλά αποβλήθηκε αδικαιολόγητα από το παιχνίδι των Νέων με τον Άρη και η εισήγηση του Βλάχου στη διοίκηση ήταν να του επιβληθεί πρόστιμο 20 ευρώ. Σε ό,τι αφορά το ύψος του προστίμου, είναι καθαρά συμβολικό και έχει το νόημα της επίπληξης. Άλλωστε, η πλειοψηφία των παικτών της ΑΕΚ ανήκει στην κατηγορία των χαμηλόμισθων. Εισήγηση για το ίδιο πρόστιμο (20 ευρώ) έγινε στη διοίκηση και για τον Τσούπρο, επειδή ξεχάστηκε και δεν κατέβηκε στα αποδυτήρια να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του πριν από το ματς με τον Αστέρα, καθώς και για τους Κατίδη, Μπουγαϊδη, οι οποίοι δέχθηκαν επίσκεψη από τον μάνατζέρ τους στο ξενοδοχείο της ομάδας.
Πάντως, η χειρότερη... τιμωρία επιβλήθηκε στους Γροντή και Παπαδημητρίου, οι οποίοι υπέστησαν... ψυχρολουσία κατά λάθος. Οι δύο ποδοσφαιριστές άργησαν περίπου ένα λεπτό για την ομιλία του προπονητή πριν από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Βλάχος ήθελε να τους ανακοινώσει πρόστιμο ύψος 10 ευρώ, όμως εκ παραδρομής τους ανακοίνωσε «καμπάνα» ύψους 10.000 ευρώ. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι αν και οι δύο παίκτες... άσπρισαν μόλις άκουσαν το ποσό, απάντησαν «μάλιστα κόουτς»! Η καρδιά τους επέστρεψε στη θέση της όταν υπήρξε παρέμβαση από τους «παλιούς», που είπαν στον Βλάχο: «Κόουτς, 10.000 ευρώ για ένα λεπτό καθυστέρηση;». «10.000 ευρώ είπα; Όχι ρε, 10 ευρώ ήθελα να πω», απάντησε ο προπονητής και οι μικροί γλίτωσαν στο τσακ το... εγκεφαλικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα