«Μπορεί το πρωτάθλημα η Νάπολι»!

17:13 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός των «παρτενοπέι» τόνισε στην εφημερίδα «Corriere dello Sport»: «Φέτος είμαστε πιο ώριμοι και πιο σίγουροι για τις δυνατότητές μας. Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και θεωρώ πως μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Εύχομαι να είναι η δική μας χρονιά, να πάρουμε το πρωτάθλημα που λείπει από τη Νάπολι εδώ και 22 χρόνια. Δεν τολμώ να φανταστώ αυτό που θα ακολουθήσει στους δρόμους της πόλης αν στεφθούμε πρωταθλητές».
Στην συνέχεια, ο Σλοβάκος άσος υπογράμμισε: «Μόνο το γήπεδο μπορεί να δώσει απάντηση σε αυτό. Η ομάδα έχει πολλούς ικανότατους

παίκτες και ο καθένας μπορεί να προσφέρει πολλά. Εγώ κοιτάω να παίζω όπως μου αρέσει, να απολαμβάνω τον αγώνα και να κερδίζω. Και αυτό μπορώ να το κάνω στη Νάπολι, υπάρχουν οι προϋποθέσεις».
Τέλος αναφέρθηκε και στις δικές του εφετινές εμφανίσεις: «Παραδοσιακά ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας μου. Μετά την προετοιμασία πάντα παρουσιάζομαι σε καλή κατάσταση. Αυτό που με φοβίζει είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος. Τότε είναι που έχω κάμψη στην απόδοσή μου. Ελπίζω πως φέτος δεν θα πέσω σε λήθαργο τους χειμερινούς μήνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα