Οι πρώτες μάχες σε Παρίσι και Οπόρτο

10:27 15/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21:45, ΝΕΡΙΤ)
ΓΗΠΕΔΟ: "ΠΑΡΚ ΝΤΕ ΠΡΕΝΣ".
Για 3η φορά την εφετινή σεζόν, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα θα τεθούν αντιμέτωπες και τώρα θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς, για πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στη φάση των ομίλων με την Παρί να κερδίζει 3-1 στο Παρίσι και τη Μπαρτσελόνα να

επικρατεί με 3-2 στη Βαρκελώνη. Τη σεζόν 2012-2013 είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες στη προημιτελική φάση με τη Μπαρτσελόνα να προκρίνεται με δυο ισοπαλίες.
Στα αγωνιστικά, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στους Οριέ και Βεράτι, αλλά και στον Τιάγκο Μότα που θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Νταβίντ Λουίζ, παρότι τα δημοσιεύματα τον ήθελαν εκτός λόγω τραυματισμού.
Χωρίς τον τραυματία Τόμας Βερμάελεν και τον τιμωρημένο Ντάνι Άλβες θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα.

Πιθανές συνθέσεις:

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξουελ, Ματουιντί, Ραμπιό, Καμπάιγ, Λαβέτσι, Καβάνι, Παστόρε

Μπαρτσελόνα: Τερ-Στέγκεν, Αντριάνο, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

ΠΟΡΤΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:45, NOVASPORTS 2)
ΓΗΠΕΔΟ: "ΝΤΡΑΓΚΑΟ"
Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου στο "Ντραγκάο" για να αντιμετωπίσει την Πόρτο, στη πρώτη μάχη των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Συγκεκριμένα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους Στάρκε, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπενάτια, Αλάμπα, Ρόμπεν, Σβαϊνστάιγκερ και Ριμπερί.
Ωστόσο, οι νταμπλούχοι Γερμανίας θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν το αήττητο που έχουν επί πορτογαλικού εδάφους με 5 νίκες και 6 ισοπαλίες.
Η Πόρτο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Μπάγερν Μονάχου και να πάρει εκείνο το αποτέλεσμα που θα κρατήσει "ζωντανές" τις ελπίδες της για πρόκριση. Ο Ζουλιέν Λοπετέγι δεν υπολογίζει στους Τέγιο και Μαρκάνο ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζάκσον Μαρτίνες.
Πόρτο και Μπάγερν Μονάχου διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 3η φορά σε προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά το πιο σπουδαίο παιχνίδι που έχουν δώσει οι δυο ομάδες ήταν ο τελικός του 1987 στη Βιέννη, όταν η Πόρτο είχε αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης κερδίζοντας 2-1.

Πιθανές συνθέσεις:

Πόρτο: Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μαϊκόν, Μάρτινς ίντι, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Ερέρα, Όλιβερ Τόρες, Κουαρέσμα, Μπραχίμι, Αμπουμπακάρ.

Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπερνάτ, Τσάβι Αλόνσο, Λαμ, Μίλερ, Τιάγκο, Γκέτσε, Λεβαντόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα