Οι πριγκίπισσες της ΑΕΚ

10:59 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Σε πελάγη ευτυχία το γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ, μετά και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ την Κυριακή. Οι Καταλίν Κις, Ιουλία Ζώρζου και Αθηνά Παπαφωτίου, οι τρεις... πριγκίπισσες της ΑΕΚ, μίλησαν στο NOVAΣΠΟΡ FM για τον τίτλο που κατέκτησαν με την ΑΕΚ προχθές, αλλά και τη συνέχεια. Συγκεκριμένα είπαν:

Καταλίν Κις: «Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα γενικά. Ο προπονητής πιστεύει

στην ομάδα. Ο τελικός κρίθηκε στο γεγονός πως είχαμε περισσότερο πάθος και ψυχή. Η εικόνα μας δεν ήταν αντιπροσωπευτική. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε αλλά τουλάχιστον καταφέραμε τον στόχο μας και πήραμε τον τίτλο. Στην συνέχεια θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτερες».

Ιουλία Ζώρζου: «Αυτή η σεζόν είναι η πρώτη μου στην Α1. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό αλλά ευτυχώς έχω συμπαίκτριες που με βοηθούν πάρα πολύ. Πιστεύω πως έχω κάνει την καλύτερη επιλογή για φέτος. Εννοείται πως θέλω να πανηγυρίσω κι άλλους τίτλους κατά την διάρκεια της σεζόν και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα».

Αθηνά Παπαφωτίου: «Το ότι πήραμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν δεν μας αγχώνει ενόψει της δύσκολης σεζόν που έρχεται. Για αυτό είμαστε στην ΑΕΚ. Έχουμε έρθει για να κατακτούμε τίτλους. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε ακόμα πιο δυναμικά για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι ο βασικός μας ανταγωνιστής. Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής Κηφισιάς θα είναι σίγουρα μια δυνατή ομάδα ενώ και το Ρέθυμνο πιστεύω θα είναι ανταγωνιστικό αφού έχει αρκετά σκληρή έδρα. Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες αφήνουμε ένα μικρό παραθυράκι για να τις δούμε στην διάρκεια της περιόδου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους οπαδούς μας που συνεχίζουν και μας στηρίζουν και φέτος. Τους περιμένουμε στο γήπεδο και ελπίζουμε να τους χαρίσουμε κι άλλες χαρές».

Keywords
Τυχαία Θέματα