Οι γονείς στο Μεξικό απαγορεύεται να ονομάζουν το παιδί τους Facebook, Twitter και Εmail!

21:11 14/2/2014 - Πηγή: AEK365

Μάλλον έχει παραγίνει το κακό στο Μεξικό με τα «τρελά» ονόματα που δίνει οι γονείς στα παιδιά και η πολιτεία της Σονόρας αποφάσισε να θεσπίσει ειδικό νόμο που θα απαγορεύει να δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους ονόματα όπως Facebook, Twitter, Rolling Stones. Η πολιτεία θέλει με αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας.

Οι αρχές της

συγκεκριμένης πολιτείας θεωρούν ότι τέτοιου είδους ονόματα γίνονται η αιτία για ειρωνικά σχόλια και πειράγματα στο σχολείο.

Οι γονείς, λοιπόν, θα απαγορεύεται από εδώ και στο εξής να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα, όπως Terminator, Facebook, Email, Χίτλερ, Τζέιμς Μποντ, Ράμπο.

«Είναι για την προστασία των παιδιών. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι τα ονόματα των παιδιών δεν θα είναι η αιτία για να επιδεινωθεί το πρόβλημα του σχολικού εκφοβισμού» δήλωσε ο διευθυντής της αρμόδιας υπηρεσίας στη συγκεκριμένη επαρχία.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η λίστα με τα απαγορευμένα ονόματα αναμένεται να μεγαλώσει, καθώς οι υπάλληλοι της υπηρεσίας συνεχώς ανακαλύπτουν νέα ονόματα που θα μπορούσαν να γίνουν αιτία για ενοχλητικά πειράγματα μεταξύ των παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα