Οχαγιόν: Μπορούμε την πρόκριση

16:47 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Πεπεισμένος πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να να νικήσει τον Παναθηναϊκό για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ και να πάρει την πρόκριση για το Final 4 εμφανίστηκε ο Γιόγκεφ Οχαγιόν με δηλώσεις του σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Είμαστε προσηλωμένοι στον πέμπτο αγώνα εδώ και μέρες. Έχουμε παρακολουθήσει πολύ βίντεο για να δούμε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Θα γίνει ένα ματς όπου

όλοι οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα. Όλοι θα παίξουν δυνατά και επιθετικά. Πιστεύω πως μεγαλύτερο ρόλο θα παίξει το πάθος παρά οποιοδήποτε άλλο πράγμα. Όποιος το θέλει περισσότερο πιθανότατα θα είναι και αυτός που θα πάει στο Final 4», τόνισε ο γκαρντ της ομάδας του λαού και πρόσθεσε: «Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα μπούμε στο γήπεδο. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, σε οποιαδήποτε έδρα. Ξέρουμε όμως ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως το ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός έχει τους πιο έμπειρους παίκτες στην Ευρώπη και εξαιρετική νοοτροπία. Θα είναι δύσκολο να τους νικήσουμε, αλλά το έχουμε ήδη πετύχει εκεί κι έτσι πιστεύουμε πως μπορεί να ξανασυμβεί αν δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ενδεχόμενη νίκη θα είναι μεγάλη υπόθεση για τη Μακάμπι: «Θα είναι φοβερό να προκριθούμε στο Final 4. Θα έχουμε πετύχει την αποστολή που είχαμε από την αρχή της σεζόν και θα είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για μας, αλλά και τους φιλάθλους μας. Υπάρχει μεγάλη προϊστορία ανάμεσα σε μας και τον Παναθηναϊκό και θα είναι πολύ σημαντικό να φτάσουμε στο Final 4», ανέφερε ο Οχαγιόν, ενώ εξήρε τη βοήθεια που του έχει δώσει ο Θοδωρής Παπαλουκάς. «Ο Παπαλουκάς με έχει βοηθήσει πολύ από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μου έχει διδάξει πολλά και είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τόσο έμπειρο παίκτη, όπως αυτός».

Keywords
Τυχαία Θέματα