Ο Τσεχ αγχώνει τη Λίβερπουλ και βλέπει τίτλο

20:05 14/4/2014 - Πηγή: AEK365

«Κανείς δεν περίμενε τίποτα από την Λίβερπουλ φέτος και διεκδικούν το πρωτάθλημα, γι' αυτό και έπαιζαν χωρίς πίεση. Να δούμε τώρα, όμως, πως θα αντιδράσουν, που τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πήγαιναν εξαιρετικά, αλλά η Τσέλσι είναι ακόμη κοντά» προειδοποίησε ο Τσεχ.
Και συνέχισε: «Προφανώς, θα πρέπει να περιμένουμε και μία ακόμη απώλεια από την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αν πάρουμε όλα τα παιχνίδια μας έχουμε ελπίδες.
Έχουμε παίκτες που έχουν συνηθίσει σε μεγάλα ματς. Κάποιες φορές όταν έχεις μία νεανική ομάδα, γεμάτη ενθουσιασμό, παίζουν χωρίς πίεση,

απλά παίζουν".
Έχουμε όμως 4 ματς ακόμη και αν νικήσουμε σε όλα θα είμαστε εκεί που πρέπει στο τέλος. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, παιχνίδι με το παιχνίδι, να πάρουμε τις νίκες. Αυτό είναι ο στόχος».
Οσο για το ότι σε δύο εβδομάδες, πριν και μετά τον αγώνα στο Ανφιλντ η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει σε δύο ματς την Ατλέτικο για τα ημιτελικά του Champions League σχολίασε:
«Είναι ωραίο να βρίσκεται σε αυτή την θέση, να παίζεις για τα πάντα, καθώς είναι κάτι που σε ενθουσιάζει. Θα είναι δύσκολο να παίξουμε τρία τόσο μεγάλα ματς στην σειρά, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και ως παίκτης είμαι εδώ για να παίζω μεγάλα ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα