Μπουγαϊδης: Δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Άρη

19:23 14/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μαυρουδής Μπουγαίδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα, στον μέλλον του Άρη, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. «Πίστευα ότι μπορούσαμε να αλλάξουμε αυτά που είχαν γίνει το πρώτο εξάμηνο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Συνέβησαν μερικά πράγματα τα οποία δεν μπορούσα να παλέψω μόνος μου. Δέχθηκα και μία άδικη κόκκινη. Το ίδιο έγινε και με τον Μπακασέτα, είδα την φάση. Εγώ ήμουν τελείως απ' έξω είδα ότι δεν υπήρχε κάτι που να έκανε δίκαιη αυτή την κόκκινη. Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω την διαιτησία. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος μπορεί

να το κάνει. Σίγουρα αλλιώς βιώνω εγώ την αδικία κι αλλιώς ο κόσμος. Δεν νομίζω να χρειάζεται και η δική μου άποψη».

Για τον κόσμο: «Εμείς παλεύαμε και προσπαθούσαμε σε άσχημες συνθήκες. Γνωρίζαμε ότι υπάρχουν προβλήματα. Εμείς που ήρθαμε τον Δεκέμβρη ξέραμε που ήρθαμε. Αν υπάρχουν προβλήματα, η απάντηση είναι ότι ήρθαμε σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν περίμενα ούτε στιγμή ότι ο κόσμος θα ήταν εκεί. Ακόμη και στα εκτός έδρας. Αν και είχαμε υποβιβαστεί πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Εκ μέρους των παιδιών, έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό».

Για τον αν θεωρεί ότι οι υπόλοιπες ομάδες ήταν καλύτερες από τον Άρη, τόνισε: «Βλέποντας τα περισσότερα παιχνίδια του Άρη και ιδιαίτερα αυτά που ήμουν εγώ, δεν νομίζω ότι το υλικό την οδήγησε στον υποβιβασμό. Πόσο μάλιστα όταν στα τελευταία παιχνίδια που παίξαμε με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος αποδείξαμε αν μπορούμε ή όχι. Όπως και στα περισσότερα παιχνίδια του β' γύρου. Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς ικανοποίησε. Υπήρχαν σίγουρα αδυναμίες και δυσκολίες. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι η τρίτη φορά που πέφτει ο Άρης. Μεγάλη πικρία κυρίως για τον κόσμο. Αλλά και για μας. Καλώς ή κακώς στο τέλος οι παίκτες είναι αυτοί που φταίνε, Μπορούσαμε να έρθουμε αντιμέτωποι με όλους και με όλα. Το δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια».

Για το αν μετάνιωσε για την επιλογή του να επιστρέψει επεσήμανε: «Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω άσχημη την εμπειρία γιατί βρέθηκα να αγωνίζομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Δεν το μετάνιωσα. Σίγουρα με στεναχωρεί το ότι είμαι σε αυτό το ρόστερ που έφερε τον Άρη στον υποβιβασμό. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα ερχόμουν ξανά. Χαρά μου που βρέθηκα εδώ ξανά. Γνωρίζω την ιστορία. Από εδώ ξεκίνησα. Ξέρω τα συναισθήματα, τι είναι να φοράς αυτή τη φανέλα. Την πρώτη φορά δεν είχα παίξει στην πρώτη ομάδα. Αισθάνθηκα όμορφα που γύρισα και έπαιξα όχι μόνο με τον Μιχάλη (σ.σ. Γιαννίτση), αλλά με όλα τα παιδιά. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος να δεχτώ την πρόταση που μου έγινε. Υπήρχαν κι άλλα παιδιά με τα οποία είχα καλές σχέσεις, όπως ο Διούδης».

Για το που πρέπει να στηριχθεί ο Άρης για ένα καλύτερο μέλλον είπε: «Είναι μία μεγάλη ομάδα που μπορεί να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες. Ο κόσμος είναι ο βασικός παράγοντας για να προσπεράσει κάθε εμπόδιο. Με τον κόσμο μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια. Στα γήπεδα χρειάζονται τέτοιοι οπαδοί. Για να είναι όμορφο το ποδόσφαιρο όχι μόνο για τους φιλάθλους, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές».

Για το αν θα έμενε στον Άρη τόνισε: «Έκλεισα τα μάτια μου και το σκέφτηκα. Νομίζω ότι αν ο Αρης μπορούσε να έχει ένα σίγουρο μέλλον, κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα αρνιόταν. Η ομάδα που ανήκω παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Θα ήθελα πάρα πολύ να προσπαθήσω να μπω σε αυτό το πρωτάθλημα»

Για τις σχέσεις μεταξύ παικτών και τις δυσκολίες δήλωσε: «Υπήρχαν πολλές δυσκολίες για τα πολλά παιδιά. Οι περισσότεροι παίκτες έκαναν τώρα τα πρώτα τους βήματα και δεν είχαν κάπου να στηριχθούν από προηγούμενα χρόνια. Τώρα προσπαθούν να μπουν στο χώρο όπως κι εγώ για να κάνουν καριέρα και να βγάλουν κάποια χρήματα. Ένας λόγος παραπάνω που είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου έκανα καινούριους φίλους. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα και ίσως αυτό βοήθησε να ξεπεράσουμε κάποιες δυσκολίες. Γι' αυτό πίστευα ότι θα σωθούμε. Έβλεπα στα μάτια των παιδιών ότι το πίστευαν κι αυτό με έκανε το πιστεύω ακόμη περισσότερο.

Κλείνοντας έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί το να παίζεις με έναν τέτοιο λαό, είναι χαρά. Δεν περιμένουν όμως να ακούσουν τα δικά μου λόγια. Να έχουν λίγο κουράγιο παραπάνω γιατί μόνο αυτούς έχει ανάγκη η ομάδα για να βρεθεί εκεί που της αξίζει. Για να χαρούμε και εμείς, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα