Ο Τέρι δεν θα ασκήσει έφεση

13:22 18/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Τζον Τέρι δεν περίμενε να λήξει η διορία των 14 ημερών που του είχε δοθεί προκειμένου να αποφασίσει αν θα ασκήσει έφεση, καθώς ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι αποφάσισε να δεχτεί την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών για την ρατσιστική επίθεση κατά του Άντον Φέρντιναντ της ΚΠΡ.
Μάλιστα ο Τέρι για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε ρατσιστικές εκφράσεις κατά του συναδέλφου του. Έτσι λοιπόν ο διεθνής αμυντικός θα απουσιάσει από το προσεχές ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ αλλά και

από τα δυο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει κόντρα στην Στόουκ και θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Ρομπέρτο Ντι Ματέο για το παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ στις 11 Νοεμβρίου.
Υπενθυμίζεται πως εξαιτίας όλης αυτής της ιστορίας με την ρατσιστική επίθεση στον Φέρντιναντ, ο Τέρι έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας, αποσύρθηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενώ ο Φάμπιο Καπέλο παραιτήθηκε από την θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού επειδή τον στήριζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα