Ο Σκορτσέζε σκηνοθετεί Ντε Νίρο και Πατσίνο!

22:13 2/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μάρτιν Σκορσέζε θα συνεργαστεί ξανά με τον αγαπημένο του ηθοποιό, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, 17 χρόνια μετά! Μάλιστα, στην ίδια ταινία θα πρωταγωνιστεί και ο Αλ Πατσίνο!

Ο Σκορτσέζε ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ «Ι Heard You Paint Houses», το οποίο αφορά τον Φρανκ Σίραν, έναν διαβόητο γκάνγκστερ και μέλος ενός από τα αμερικάνικα συνδικάτα στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα και ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ο άνθρωπος που τον σκότωσε.

Ο ίδιος ο Ντε Νίρο ανέφερε σε συνέντευξή του στην

εφημερίδα Guardian: «Εγώ θα παίξω τον Σίραν, ο Πατσίνο θα ειναι ο Χόφα και ο Τζό Πέσι θα έχει επίσης έναν ρόλο στο φιλμ.

Ο Ντε Νίρο πρόσθεσε ότι η ταινία θα γυριστεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. «Προσπαθούμε να βρούμε τους χρόνους που θα μας βολέψουν όλους» είπε ο ηθοποιός.

Η ταινία θα έχει τον ίδιο τίτλο με το βιβλίο και προέρχεται από έναν διάλογο που λέγεται ότι διεμείφθη μεταξύ του Τζίμι Χόφα και του Φρανκ Σιράν. Ο Χόφα την πρώτη φορά που γνώρισε τον Σιράν του είπε: «Άκουσα ότι βάφεις σπίτια» που στην πραγματικότητα σήμαινε «σκοτώνεις ανθρώπους», καθώς με το «βάψιμο» εννοούνταν τα αίματα στους τοίχους μετά από έναν πυροβολισμό.

Τελικά, ο Σιράν, σύμφωνα τουλάχιστον με το βιβλίο του Μπραντ, «έβαψε» και το σπίτι του Χόφα, ο οποίος εξαφανίστηκε το 1975 και το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα