Διπλό σε τέσσερα λεπτά

21:27 2/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 13η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης

Με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Παναθηναϊκός πήρε το διπλό στη Νέα

Σμύρνη επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου. Καλή η εικόνα της ομάδας του Ρότσα στο πρώτο με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στην επανάληψη.

Μετά από ένα κακό πρώτο τέταρτο οι "πράσινοι" ανέβηκαν και στο 16' απείλησαν με κεφαλιά του Πετρόπουλου. Τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή αλλά στο 24' τελικά άνοιξε το σκορ όταν οι αμυντικοί του Πανιωνίου του έδωσαν χώρο και αυτός με σουτ έκανε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός σχεδόν άμεσα πέτυχε και δεύτερο γκολ καθώς στο 28' ο Χριστουδουλόπουλος εκτέλεσε φάουλ στρώνοντας στον Βύντρα και αυτό με τρομερό σουτ έκανε το 2-0. Ο Πανιώνιος στο 35' έχασε καλή ευκαιρία να μειώσει ενώ στο 43' ο Αυλωνίτης με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο.

Καλύτερος ο Πανιώνιος στην επανάληψη με τον Παναθηναϊκό να έχει οπισθοχωρήσει. Στο 60' οι "κυανέρυθροι" απείλησαν με ένα σουτ του Αραβίδη και στο επόμενο λεπτό ο Κολοβός ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι "κατάφερε" να σουτάρει άουτ. Ο Παναθηναϊκός είχε διπλή ευκαιρία στο 71ο λεπτό όταν ο Γιαννόπουλος είχε όχι στα σουτ των Πετρόπουλου και Ζέκα. Επτά λεπτά μετά ο Πανιώνιος μείωσε όταν μετά το λάθος του Τριανταφυλλόπουλου ο Ντούνης σκόραρε από κοντά. Τελικά μέχρι το τέλος οι "πράσινοι" κράτησαν μπάλα και πήραν το σημαντικό διπλό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Ρόβας (89'Σάμαρης), Γουνδουλάκης (74'Καμπάνταης), Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Κουλουχέρης (46'Μενδρινός).

ΠΑΟ (Χουάν Ραμό Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας (83'Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (88'Σο), Πετρόπουλος (85'Τοτσέ)

Keywords
Τυχαία Θέματα