«Ο Σκόκο πρέπει να βρει τη λύση»

15:37 22/1/2014 - Πηγή: AEK365

Το... μπαλάκι στο Σκόκο πετάει η διοίκηση της Ιντερνασιονάλ τονίζοντας ότι αυτός πρέπει να βρει τη λύση στέλνοντας του το μήνυμα πως αν δεν το κάνει θα μείνει παραγκωνισμένος στη Βραζιλία. "Ο μάνατζερ του ματς παρουσίασε κάποιες προτάσεις οι οποίες όμως δεν ικανοποιούν τις ανάγκες του συλλόγου. Ελπίζουμε ότι το θέμα θα έχει λυθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας" τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ιντερνασιονλ, Μαρσέλο Μεδέιρος και συνέχισε: "Αυτός που θέλει να αποχωρήσει είναι ο παίκτης. Αυτός λέει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει άλλο στη Βραζιλία.

Πρέπει λοιπόν να μας βοηθήσει να βρούμε λύση σε αυτό το πρόβλημα. Πρέπει επίσης να καταλάβει ότι στις 31 Ιανουαρίου κλείνει η μεταγραφική περίοδος. Χρειάζεται σωστή στρατηγική και υπομονή για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο.

Από τη μεριά του ο διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου, Ρομπέρτο Μέλο ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται: "Αυτή τη στιγμή ο Σκόκο είναι εκτός πλάνων της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου. Εμείς ψάχνουμε μια λύση που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του συλλόγου. Στο κάτω κάτω είναι εκείνος που εξέφρασε την επιθυμία να φύγει".

Keywords
Τυχαία Θέματα