Ο Ροζόλι «φαγώθηκε» από ένα ανακόντα και μας περιγράφει την εμπειρία του (VIDEO)

21:26 5/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 26χρονος Πολ Ροζόλι το είπε και το 'κανε: αφέθηκε να «φαγωθεί» από ένα ανακόντα και τώρα διηγείται την εμπειρία του.

Ο Ροζόλι φορούσε μια ειδική στολή που τον προστάτευε και για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής έγινε τροφή για ένα ανακόντα.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly αναφέρει: «Με γράπωσε από το πρόσωπο και το τελευταίο πράγμα που είδα ήταν το στόμα της που άνοιξε διάπλατα πριν όλα σκοτεινιάσουν. Στη συνέχεια με άρπαξε, τυλίχτηκε γύρω μου και ένιωσα την στολή να "σπάει" και τα χέρια μου να συνθλίβονται. Ήταν απόλυτα τρομακτικό».

Ο Ροζόλι είχε αλείψει τη στολή με αίμα γουρουνιού, προκαλώντας το φίδι να τον καταπιεί μιμούμενος κινήσεις ζώου. Η εκπομπή πρόκειται να προβληθεί στις 7 Δεκεμβρίου στο Discovery Channel στην εκπομπή που τιτλοφορείται «Eaten Alive».

Πριν καν επιχειρήσει το εγχείρημά του, ο Ροζόλι είχε δεχθεί έντονες επικρίσεις από περιβαλλοντικές οργανώσεις, όπως η PETA που τον κατηγορει για βασανισμό του ζώου. Ο ίδιος πάντως ισχυρίζεται ότι το να «φαγωθεί ζωντανός» από έναν ανακόντα έχει περιβαλλοντικό σκοπό καθώς θέλει με αυτόν τον τρόπο να εγείρει ενδιαφέρον για την τύχη του. Όπως επίσης διαβεβαιώνει το φίδι δεν κακοποιήθηκε και έφυγε σώο στο δάσος μετά το εγχείρημα, ενώ όπως λέει έκανε τα πάντα για να μην κακοποιηθεί το ζώο.

Keywords
Τυχαία Θέματα