Ο Ρονάλντο πιο ανθρώπινος από ποτέ

08:24 22/11/2013 - Πηγή: AEK365

Τον τελευταίο καιρό ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται πιο ώριμος και πιο ανθρώπινος από ποτέ και αυτό φάνηκε και χθες όπου ήταν καλεσμένος του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena COPE. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν, όχι δημοσιογράφοι αλλά, τρία παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία και ένα παιδί που είναι δότης μυελού.
Σε ερώτηση αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε: "Δεν θέλω να σκέφτομαι ιδιαίτερα το μέλλον, όταν το παρόν είναι πολύ καλό. Αυτή την στιγμή νιώθω ότι θα ήθελα να κλείσω την καριέρα

μου στην Ρεάλ Μαδρίτης. Περνάω υπέροχα, μου αρέσει γιατί παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο. Ζω ένα όνειρο κάθε φορά που αγωνίζομαι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και βλέπω ανθρώπους να με αγαπούν. Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος σύλλογος στον κόσμο".
Για το αν αισθάνεται πως είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Νομίζω ότι μπορούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε. Είμαι σε μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας μου και ελπίζω να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο μέχρι το τέλος. Ξέρω ότι η φετινή εκδήλωση για την Χρυσή Μπάλα είναι τον Ιανουάριο, αλλά δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω. Προτιμώ να μην λέω τίποτε, γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Πάντως δεν έχω εμμονή με αυτό... Αν, πάντως, κερδίσω, θα πω σε όλους σας να έρθετε σπίτι μου".
Όσο για την αλλαγή συμπεριφοράς του εντός και εκτός γηπέδου, ο Ρονάλντο τόνισε: "Η ηλικία και η εμπειρία μου πλέον, με κάνουν να βλέπω διαφορετικά τα πράγματα από ότι πριν τέσσερα χρόνια και πλέον δεν υπάρχει λόγος να με σχολιάζει ο Τύπος. Θεωρώ ότι αποτελεί μέρος της εξέλιξης μου και είμαι ευτυχισμένος για αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα