Γκούζντα: «Η ΑΕΚ μπορεί το κάτι παραπάνω»

23:58 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Την φιλοδοξία της ΑΕΚ να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί εξέφρασε ο Κόνραντ Γκούζντα. Ο λίμπερο της ΑΕΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 για την ομάδα βόλεϊ της Ένωσης, το παιχνίδι με την Κηφισιά αλλά και την ζωή του.
Aναλυτικά οι δηλώσεις του Κόνραντ Γκούζντα στον Sentra 103.3:
Δύο λόγια για τον ευατό του: «Είμαι

γόνος μεταναστών. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα το 87 και η μητέρα μου το 88. Ξεκίνησα να παίζω στον Πανελλήνιο, με προπονητή τον Γιώργο Κλαρούδα».
Για τον αγώνα του Λιγκ Καπ απέναντι στην Κηφισιά: «Περιμέναμε μια μάχη, για να αποδείξουμε ποιος είναι ο καλύτερος. Αποδείχθηκε ότι ήμασταν εμείς καλύτεροι. Μας δικαίωσε η προπόνηση που κάνουμε».
Για το Φάιναλ 4 και τις ήττες στο πρωτάθλημα από Εθνικό, Λαμία και Φοίνικα: «Όλα είναι πιθανά. Κάναμε κάποιες ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν παίξαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια. Στο φάιναλ 4 του Λιγκ Καπ νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε παίξει ακόμα το βόλεϊ που θέλουμε. Όταν το παίξουμε δεν θα μπορούμε να μιλάμε για εύκολες ήττες».
Για τα λάθη της ΑΕΚ και τους στόχους της ομάδας: «Δε νομίζω ότι έχουμε ένα συγκεκριμένο σημείο στο παιχνίδι μας που είναι κακό. Απλά κάνουμε κάποια λάθη. Μάλλον θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα. Πιστεύω στις επόμενες αγωνιστικές θα είμαστε καλοί. Θέλουμε να δεθούμε λίγο περισσότερο. Αυτό που περιμένουμε είναι να αρχίζουμε να παίζουμε όλοι καλά. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν βάζουμε στόχο να πάρουμε το Λιγκ Καπ, να πάρουμε το κύπελλο... τετράδα, οχτάδα, Ευρώπη. Δεν βάζουμε στόχους. Το καλό βόλεϊ θα μας δικαιώσει.»
Για τα προσωπικά του όνειρα: «Το βόλεϊ είναι η ζωή μου. Περιμένω να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Είναι μεγάλο όνειρο να παίξω στην Εθνική όπως και να παίξω στο εξωτερικό. Παλιά το όνειρό μου ήταν η Α1, τώρα ψάχνω τον επόμενο στόχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα