Ο ΠΑΣ έχανε, ο Κλέιτον έβαλε

22:26 15/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΑΘΑΣ (ΠΕΙΡΑΙΑ)

Ίσως το καλύτερο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα στο φετινό πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι ηττήθηκαν με σκορ 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Το ματς ξεκίνησε με 40λεπτη καθυστέρηση λόγω του... παγωμένου αγωνιστικού χώρου. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις με τον Ηλία Σπάθα τελικά να παίρνει την απόφαση να

γίνε το παιχνίδι κανονικά και τον Λέτο να πηγαίνει στον πάγκο του ΠΑΣ και να τους ζητάει να συναινέσουν στην διακοπή της αναμέτρησης. Τελικά το ματς πραγματοποιήθηκε κανονικά παρά τις πολλές διακοπές.

Οι Γιαννιώτες είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν περισσότερο από ένα τέρμα αλλά βρέθηκαν απέναντι σε έναν πολύ καλό, σήμερα, Καρνέζη. Ο νεαρός τερματοφύλακας κατάφερε να αποσοβήσει τρία τετ-α-τετ του Βίλα. Από την άλλη πλευρά και ο Κηπουρός ήταν εξαιρετικός αφού και εκείνος έκανε πολύ σημαντικές επεμβάσεις. Τελικά η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη κατάφερε να δεχτεί το τέρμα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης από τον Σίλβα Κλέιτον.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Λίγο ο εκνευρισμός για την 40λεπτη καθυστέρηση της αναμέτρησης και κατά πολύ ο αγωνιστικός χώρος, δεν ήθελε τίποτα άλλο για να είναι κακό το θέαμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι δύο ομάδες έδειχναν να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του αγωνιστικού χώρου και είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Ο ΠΑΣ είχε τις περισσότερες περιπτώσεις για να «βρει» δίχτυα αλλά οι κακές επιλογές του Βίλα σε συνδυασμό με τις καλές επεμβάσεις του Καρνέζη, απέτρεψαν κάθε ενδεχόμενο. Ο Αλβανός επιθετικός βρέθηκε στο 25' απέναντι από τον Καρνέζη ωστόσο το κακό πλασέ του σταμάτησε πάνω στον Έλληνα τερματοφύλακα.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός είχε όμοια ευκαιρία με τον Τοτσέ ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κηπουρό στο 29ο λεπτό. Από κει και πέρα οι Γιαννιώτες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο να δημιουργούν κάτι το αξιόλογο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους τον τελευταίο λόγο στις ευκαιρίες είναι και πάλι οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο Βίλα βρέθηκε για ακόμα μία φορά απέναντι από τον Καρνέζη αλλά και πάλι «ηττήθηκε» με τον «πράσινο» τερματοφύλακα να κάνει εξαιρετική επέμβαση.

Τα υπόλοιπα 45 λεπτά ανήκουν σε μεγάλο ποσοστό και πάλι στον ΠΑΣ. Μόλις στο 51' ο Γεωργίου βρέθηκε μόνος, από πλάγια θέση, με τον Καρνέζη και αντί να προτιμήσει την πάσα σε έναν εκ των Βίλα και Σκούφαλη, έκανε το σουτς με την μπάλα να χτυπάει πάνω στον Καρνέζη.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ είχε και πάλι την μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Καρνέζης έκανε λάθος διώξιμο με τον Γεωργίου να το εκμεταλλεύεται και να βγαίνει τετ-α-τετ. Ο νεαρός μέσος γύρισε την μπάλα στο πέναλτι όπου ο Σκούφαλης ήταν μόνος τους αλλά το πλασέ του είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει ψηλά άουτ. Επειδή η μπάλα τιμωρεί, ο Παναθηναϊκός τελικά ήταν εκείνος που κατάφερε να σκοράρει. Στο 75' ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει σε

Keywords
Τυχαία Θέματα