«Ο Πανιώνιος οδεύει προς την καταστροφή»

09:40 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η απομάκρυνση του Νίκου Παντελή από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου προκάλεσε μια σειρά αντιδράσεων καθώς η ομάδα λαϊκής βάσης που υπήρχε αποφάσισε να αποχωρήσει διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο που έφυγε ο Παντελής και πλέον ο Πανιώνιος βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.
Ο Κυριάκος Σκούρας ήταν επικεφαλής της προσπάθειας και μιλώντας στην εφημερίδα SPORTDAY τόνισε: "Όλη η ομάδα λαϊκής βάσης αποφάσισε να παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα. Η προσπάθεια του τεχνικού τιμ

και των παικτών, οι οποίοι τα πήγαιναν πάρα πολύ καλά, μας συγκίνησε. Για αυτό και είπαμε κάποιοι άνθρωποι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μαζέψουμε χρήματα ώστε να τους τα δώσουμε.
Όταν, όμως, βλέπουμε να παίρνονται αποφάσεις χωρίς συμβούλια, άλλα να λέμε το πρωί και άλλα να γίνονται το βράδυ και να παίρνονται αποφάσεις από 1-2 άτομα που δεν θέλω να πω, τότε δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης μας.
Άρα, δεν μας χρειάζονται ή καλύτερα δεν μας θέλουν! Ε, ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Ο Πανιώνιος οδεύει προς την καταστροφή! Μακάρι να πάει καλά ο Πανιώνιος και πρώτοι εμείς θα δώσουμε συγχαρητήρια. Αν όχι, υπόλογοι είναι στον κόσμο του Πανιωνίου".

Keywords
Τυχαία Θέματα