Μίτσελ: Τώρα μου ζητάνε συγγνώμη

08:56 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, οπαδοί και Τύπος εξέφραζαν αμφιβολίες για τον Μίτσελ αλλά τώρα, όπως λέει ο ίδιος, του δίνουν συγχαρητήρια και του ζητάνε συγγνώμη.
Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού στην ισπανική ιστοσελίδα abc.
- Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό

και στην Ελλάδα: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Και εκεί βέβαια συνέβη ότι συνήθως με έναν καινούριο προπονητή από το εξωτερικό: Υπήρξαν πολλές αμφιβολίες. Τώρα όμως όποτε βρίσκομαι στον δρόμο, και ειδικά στον Πειραιά, με σταματούν και μου λένε... σε ευχαριστούμε..., ενώ άλλοι μου δίνουν συγχαρητήρια. Ακόμα και οι αρθρογράφοι στον Τύπο που αρχικά εξέφραζαν αμφιβολίες, τώρα έχουν την ειλικρίνεια να γράφουν κείμενα διαφορετικά και να μου ζητούν συγγνώμη".
- Για το τι άλλαξε στην ομάδα του: "Ο Ολυμπιακός ήταν μια πολύ καλή ομάδα στην Ελλάδα αλλά του έλειπε η αναγνωρισιμότητα στην Ευρώπη. Αυτό που έπρεπε να αλλάξει ήταν η νοοτροπία. Πριν έρθω, όταν έπαιζαν στην Ευρώπη, ήταν σε μια παθητική φάση αναμονής. Τώρα όμως οι ποδοσφαιριστές έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω: πιστεύουν στις ικανότητες τους. Ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε στους 16 και το καταφέραμε".
- Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Ο Ολυμπιακός μπορεί αν μην είναι το μεγάλο όνομα στην διοργάνωση, αλλά οι αντίπαλοι μας θα πρέπει να ξέρουν πως μπορεί να μην είμαστε το φαβορί, μα θα πρέπει να ανησυχούν, καθώς δεν θα είμαστε καθόλου βολικός αντίπαλος".
- Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: "Στην ηλικία μου δεν υπάρχει λόγος να είμαι ντροπαλός. Οπότε, μπορώ να σου πω ότι πιστεύω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία μου σε κάποια μεγάλη ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα