Ο Ντούνης, ο Τσιρίλο και ο ΝΑΟΣ

10:32 6/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ των Σπορ

Γερά για Ντούνη ειναι ο τίτλος της Ώρας των Σπορ, που αναφέρει πως οι επαφές ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ντούνη, είναι προχωρημένες και ο παίκτης ενδιαφέρει θερμά την Ένωση. Ο Ντούνης είναι 22 χρονών και ανέβηκε πριν δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα της Νέας Σμύρνης, ενώ πλεον είναι βασικός.

Επίσης η εφημερίδα κάνει αναφορά στην πανευκολη νίκη της ΑΕΚ στο Χάντμπολ κόντρα στον ΠΑΟΚ

με 34-20, αλλά και την ήττα στο βόλεϊ γυναικών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με 3-1.

Επίσης στην πρώτη σελίδα υπάρχει η κλήρωση του φάιναλ φορ του κυπέλλου Βόλεϊ όπου ο αντίπαλος της ΑΕΚ της Καρδιάς θα είναι η Κηφισιά ενώ αναφορα γίνεται και στον νέο προπονητή Χόρχε Ελγκέτα που ήρθε χθες και έπιασε αμέσως δουλειά.

Τέλος στην πρώτη σελίδα υπάρχει η έναρξη της ΑΜΚ για το γήπεδο και το ότι σήμερα θα υπάρχει τετρασέλιδη ενημέρωση για το πως μπορούν οι φίλοι της ΑΕΚ, να γίνουν συμμέτοχοι για την Αγιά Σοφιά..

Goalnews

Στο παιχνίδι χάντμπολ, της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αναφέρεται η Goalnews στην πρώτη σελίδα. Η εφημερίδα χαρακτηρίζει την Ένωση, «Κίτρινα Αρπακτικά» τους νταμπλούχους που διέλυσαν τον ΠΑΟΚ με 34-20. Οσον αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα αναφορά γίνεται στο γήπεδο και την ΑΜΚ που αρχιζει σημερα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Η ιστορία κάνει κύκλους. Το 1930, οι πρόσφυγες που είχαν ξεριζωθεί και είχαν βρει καταφύγιο στη Νέα Φιλαδέλφεια ανέλαβαν να περιφράξουν και να χτίσουν οι ίδιοι το γήπεδο της ΑΕΚ. Το 2014, εν μέσω της μεγαλύτερης κοινωνικής καταστροφής, οι επίγονοί τους θα μπουν μπροστά για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ενωσης. Δίχως να απαιτηθεί προσωπική εργασία, αλλά η δική τους οικονομική συνεισφορά μέσω της συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει καταστήσει σαφές πως οραματίζεται έστω και μια μετοχή για κάθε Ενωσίτη και αυτό μπορεί πλέον να γίνει πράξη. Η τιμή της κάθε μετοχής στοιχίζει δέκα (10) ευρώ. Η Τράπεζα Πειραιώς θα δέχεται τις καταθέσεις από την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 όταν και θα έχουν ενημερωθεί όλα τα καταστήματά της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.Η ΑΕΚ γνωστοποίησε την επίσημη έναρξη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που έχει συσταθεί για την κατασκευή του γηπέδου. «Η ''Δικέφαλος 1924 ΑΕ'' ανακοινώνει την έναρξη της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σήμερα θα δοθούν από την ΑΕΚ λεπτομέρειες για το πώς θα διενεργηθεί η αύξηση, ενώ την επόμενη εδομάδα θα δοθεί ο αριθμός λογαριασμού που θα κατατίθενται τα χρήματα. Παράλληλα, θα υπάρξει προωθητική καμπάνια με πολλές εκπλήξεις από την Ενωση.

Livesport

"Μπαίνει ο κόσμος" είναι ο τίτλος της εφημεριδας που αναφερει πως από την επόμενη Τετάρτη μπορούν να γίνουν οι φίλοι της ΑΕΚ συμμέτοχοι στο γήπεδο. Οι φίλοι της ΑΕΚ πλέον θα παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους και θα βοηθήσουν ώστε να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. συμμετέχοντας στην αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου.

Sportday

Με τίτλο "Ανανέωσε ο Μπρούνο Τσιρίλο" η εφημερίδα επιλέγει για πρωτο θέμα από ΑΕΚ την παραμονή του Ιταλού για ενα ακόμη χρόνο στην ομάδα. Επίσης η εφημερίδα τονίζει και την σιγουριά του Στράτου, για την κατασκευή του γηπέδου, λέγοντας πως τον Δεκέμβριο το 2015 θα είναι έτοιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα