Η απίστευτη ιστορία του Αντετοκούνμπο

09:43 6/3/2014 - Πηγή: AEK365

Δημοσιογράφος του περιοδικού Sports Illustrated έκανε αφιέρωμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μαζί με την συνέντευξη που πήρε από τον 19χρονο γκαρντ-φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς έφερε στην δημοσιότητα μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Έλληνα άσο.
Στην αρχή της σεζόν και ενώ ακόμα η οικογένεια του δεν είχε μετακομίσει στις ΗΠΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε ταξί για να πάει

σε τράπεζα και να στείλει χρήματα στην Ελλάδα. Όταν τελείωσε την δουλειά του, διαπίστωσε πως δεν είχε πάνω αρκετά χρήματα για να πληρώσει το ταξί και ενώ λίγες ώρες μετά οι Μιλγουόκι Μπακς έδιναν αγώνα.
Έτσι, ο Αντετοκούνμπο άρχισε να τρέχει προς το γήπεδο αλλά μετά από περίπου ένα μίλι, και για καλή του τύχη, ένα ζευγάρι τον αναγνώρισε και, αφού εκείνος απάντησε καταφατικά στην ερώτηση αν είναι ο ρούκι των Μιλγουόκι Μπακς, προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν στο γήπεδο.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος χαρακτηρίζει, στο άρθρο του, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως θεμέλιο λίθο για το μέλλον των Μιλγουόκι Μπακς και σημειώνει πως "είναι μια πολύ κακή σεζόν για τους Μπακς, αλλά όλοι οι τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων του NBA με τους οποίους έχω μιλήσει συμφωνούν ότι η ομάδα επέλεξε στο ντραφτ ένα διαμάντι".

Keywords
Τυχαία Θέματα