Ο Νοτιάς, οι επαφές και το σήριαλ με Μανωλά

09:46 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Ο Νίκος Νοτιάς είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξετάζει τα οικονομικά και είναι έτοιμος να αποφασίσει για το τι θα πράξει. Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στο θέμα του Μανωλά και πως τελικά το σήριαλ δεν είχε αίσια κατάληξη, ενώ γίνεται αναφορά και σε επικείμενο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, για την απόκτηση του παίκτη. Παράλληλα υπάρχει και η πρωτοβουλία του Μιχάλη Τροχανά να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Μελισσανίδης, Παππάς, Νοτιάς

και Χατζηιωάννου, προκειμένου να δώσουν μία λύση στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και να συγκεντρωθούν 54 εκατ. ευρώ μέσα σε έναν μήνα. Τέλος, γίνεται αναφορά και στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη και στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου.

GOAL

Ο Κώστας Μανωλάς και το σήριαλ της μεταγραφής του στη Ντνιέπρ είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «έχει ακόμα σημαίες», αναφερόμενη φυσικά στις προσπάθειες των Ουκρανών να... ρίξουν την ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις, κάτι που έκανε θείο και ανιψιό να χαλάσουν το deal. Μάλιστα, φιλοξενείται δήλωση του ποδοσφαιριστή της Ένωσης, που τονίζει πως δεν είναι απογοητευμένος από την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση. Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα τονίζει πως ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επιδιώξει ραντεβού με τους μετόχους της ομάδας του 2004, ενώ ραντεβού από τον Πέτρο Παππά φέρεται να ζήτησε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Τέλος, υπάρχει και η προσπάθεια του Μιχάλη Τροχανά να γίνει συνάντηση, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου σε έναν μήνα να συγκεντρωθούν 54 εκατ. ευρώ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ντνιέπρ, που δεν έγινε ποτέ, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας η οποία αναφέρεται σε θείο και ανιψιό που δεν δέχτηκαν τα... κόλπα των Ουκρανών για να ρίξουν την ΑΕΚ και χάλασαν το deal. Παράλληλα, η εφημερίδα τονίζει πως η ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη θα εξαρτηθεί άμεσα από τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα. Αναφορά γίνεται και στην επιστολή του Μιχάλη Τροχανά, με την «Ώρα» να καταγράφει την... επίθεση σε Ντέμη Νικολαΐδη και Χάρη Οικονομόπουλο, αλλά και το κάλεσμα στους Μελισσανίδη, Χατζηιωάννου, Παππά και Νοτιά, προκειμένου να δώσουν λύση στα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Αναφορικά τώρα με τις επαφές του Δημητρέλου με τους μετόχους, η εφημερίδα τονίζει πως δύσκολα θα βρίσκεται ο Νοτιάς στην Ελλάδα, όμως επιδιώκεται τηλεφωνική επαφή από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, με τον Χιώτη εφοπλιστή, αλλά και συνάντηση με τον Πέτρο Παππά, την στιγμή που ο Ντέμης Νικολαΐδης προσπαθεί να πείσει ξανά τον δεύτερο να τον εμπιστευτεί. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και την εκταμίευση της πρώτης δόσης του δανείου, όπου θα γίνει τη Δευτέρα.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για «ραντεβού σωτηρίας» κάνει λόγο η εφημερίδα, τονίζοντας πως ακόμα και σήμερα ο Ανδρέας Δημητρέλος θα έχει τηλεφωνική επαφή με τον Νίκο Νοτιά, ενώ αναμένεται να φιξάρει ραντεβού και με τους υπόλοιπους μετόχους της ομάδας του 2004, που ήδη είναι ενήμ

Keywords
Τυχαία Θέματα