Και ο Παναθηναϊκός για Μανωλά

09:07 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς, μία ακόμα ελληνική ομάδα, μετά τον Ολυμπιακό (συμφώνα με δημοσιεύματα), φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του, ενώ μάλιστα έχει κάνει ήδη κρούση προς τον παίκτη και τον θείο-μάνατζερ του. Ο λόγος φυσικά για τον Παναθηναϊκό, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Derby», η διοίκηση των

«πρασίνων» ήρθε σε επικοινωνία τον περασμένο Γενάρη με τον Στέλιο Μανωλά προκειμένου να συζητήσουν συνεργασία από το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του παίκτη με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα όλα χάλασαν στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε τα χρήματα για να καλύψει την προκαταβολή του παίκτη, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί το καλοκαίρι. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να προβληματίζει έντονα την ΑΕΚ, καθώς πλέον θα πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μανωλά, προκειμένου να μην τον δει -ως ελεύθερο- να πηγαίνει σε έναν εκ των δύο ανταγωνιστικών συλλόγων.

Keywords
Τυχαία Θέματα