Ο Μόντριτς θέλει τον Μπέιλ στην Ρεάλ αλλά...

14:29 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λούκα Μόντριτς κάλεσε τον Γκάρεθ Μπέιλ να έρθει στην Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις του ο Κροάτης μεσοεπιθετικός της πρωταθλήτριας Ισπανίας τόνισε: "Μιλούσαμε αρκετά όσο ήμουν στην Τότεναμ και γνωρίζω πόσο πολύ θέλει να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο. Το όνειρο του μάλιστα είναι να κερδίσει τον τίτλο της κορυφαίας διοργάνωσης. Θα ήμαστε ασταμάτητοι αν είχαμε Ρονάλντο και Μπέιλ στην ίδια ομάδα. Μόνο αν η Τότεναμ παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορέσει

να τον κρατήσει. Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι θα ήθελαν να έχουν έναν τέτοιο παίκτη, σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει από την Τότεναμ. Ο τρόπος που παίζει τρομοκρατεί τους αμυντικούς και όταν είναι σε πολύ καλή φόρμα τίποτα δεν τον σταματάει".
Άμεση ήταν η απάντηση του προπονητή της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Μπέιλ δεν πωλείται. Όπως δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός: "Νομίζω ότι ο Μόντριτς πρέπει να εστιάσει περισσότερο στην δική του ομάδα παρά στην δική μας. Αυτό που πρέπει να σκέφτεται τώρα είναι το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα, όπως επεσήμανε και ο Μόντριτς, πρέπει να βελτιωθεί για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και χρειαζόμαστε παίκτες που θα κάνουν την διαφορά προκειμένου να το πετύχουμε αυτό. Δεν θέλουμε να πουλήσουμε κανέναν παίκτη. Έχουμε εστιάσει στους στόχους μας αυτή την σεζόν και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα