Το... αντίπαλον δέος του Μέσι (VIDEO)

14:00 30/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο 17χρονος Ντόουγκλας Μπάτζιο της Φλαμένγκο έχει 72 γκολ σε 53 αγώνες διοργανώσεων Νέων και φιλοδοξεί να ξεπεράσει τον Λιονέλ Μέσι πετυχαίνοντας περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος έστω και σε επίπεδο Νέων.
Μέχρι στιγμής ο Μέσι έχει 82 γκολ μέσα στο 2012 και ετοιμάζεται να καταρρίψει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ με τον Ντόουγκλας Μπάτζιο να δηλώνει: "Μου αρέσει αυτή η πρόκληση γιατί είναι με ποδοσφαιριστές

που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο άθλημα. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος του κόσμου, εγώ από την άλλη είμαι στο ξεκίνημα μου. Αλλά εδώ στην Βραζιλία ο κόσμος συγκρίνει τον αριθμό των τερμάτων μας. Λένε ότι μπορώ να ξεπεράσω τον Πελέ και αυτό μου φαίνεται αστείο. Αλλά νομίζω ότι μπορώ να γίνω πολύ καλός. Σκοράρω 1.35 γκολ ανά ματς μέσο όρο και αν συνεχίσω έτσι, θα δώσω σκληρή μάχη με τον Μέσι, ο οποίος πάντα σκοράρει".
Υπενθυμίζεται πως ο Πελέ το 1958 με την φανέλα της Σάντος είχε σκοράρει 75 φορές σε ένα ημερολογιακό έτος.
Ο Ντόουγκλας Μπάτζιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 με την Φλαμένγκο και θεωρείται ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν την δυνατότητα για μια τεράστια εξέλιξη.
Όσο για το επίθετο του, Μπάτζιο, προέρχεται από ένα τάμα που είχε κάνει ο πατέρας του ο οποίος είχε υποσχεθεί πως αν ο Ρομπέρτο Μπάτζιο έχανε το πέναλτι στον τελικό του Μουντιάλ το 1994 θα έδινε το όνομα του παλαίμαχου άσου στον γιό του, όπως και έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα