«Ο Μελισσανίδης ενήμερος και για το γήπεδο»

13:42 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ενήμερος και για το θέμα του γηπέδου, εδώ και 1,5 χρόνο μάλιστα, είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύμφωνα με τον Γιάννη Βούρο. Ο Ενωσίτης Βουλευτής σε νέες του δηλώσεις, αυτή τη φορά στον Sentra fm τόνισε επίσης ότι ενδέχεται εντός της ημέρας να έχει κουβέντα με τον Πέτρο Παππά, ενώ είπε πάλι: «Ο Μελισσανίδης παρακολουθούσε το θέμα του γηπέδου από τη μέρα που εγώ το σήκωσα, εδώ και ενάμιση χρόνο. Δεν ήταν όμως το καθοριστικό. Το γήπεδο είναι ένα κομμάτι των συζητήσεων, το διοικητικό είναι ένα δεύτερο, το οικονομικό φυσικά

είναι ο καταλύτης, το καθοριστικό, το οποίο θα πρέπει να συζητήσει κάποιος που μπαίνει στην ΑΕΚ. Σαφώς ξέρουμε ότι είναι αυτό που καθορίζει κι αυτό που θα συνεχίσει να καθορίζει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ».

Ο πρόεδρος του «Θεμέλιο 21» επεσήμανε ακόμη: «Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, καθόλου αιθεροβάμων. Θεωρώ πως ακριβώς επειδή βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο, η συνάντηση μπορεί να μη γίνει σήμερα, αύριο, αλλά στο βαθμό που εγώ θα έχω μια καθοριστική συμβολή θα εξακολουθήσει να γίνεται αντικείμενο στις εισηγήσεις μου και προτάσεις μου προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μέσα στην εβδομάδα. Δεν έχουμε και πολύ χρόνο. Η συνάντηση αυτή είναι εφικτή» και αναφορικά με το κατά πόσο είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί τελικά σχολίασε:

«Δεν θα ήθελα να προτρέχουμε, είναι πολύ εύθραυστη η ισορροπία αυτή τη στιγμή, όλα είναι στον αέρα και πάρα πολύ ρευστά και δεν θα ήθελα να προδικάσουμε κάτι. Επειδή ακριβώς οι Αραβες, οι πρίγκιπες και οι... Σεχραζάτ οι διάφορες που μπορεί να εμφανιστούν χορεύοντας χορό της κοιλιάς και να μας σαγηνεύσουν με πετροδόλαρα, νομίζω μοναδική λύση από εδώ και πέρα είναι κάποιοι σοβαροί άνθρωποι να καθίσουν στο τραπέζι και πιστέψτε με πως ο σχεδιασμός του Θεμέλιου μπορεί να είναι μια εγγύηση και ο καταλύτης αυτής της ένωσης. Κανείς δεν θα μπει σε ένα απαξιωμένο ποδόσφαιρο όπως το ελληνικό και σε μια φθίνουσα αξία όπως αυτή της ΑΕΚ. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα