«Ο Φώτης θα δικαιωθεί»

13:07 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

H KAE AEK εξέδωσε ανακοίνωση για την κλήση σε απολογία του Φώτη Βασιλόπουλου. Αφήνει σαφή υπονοούμενα για την «αδικία», που έχει συντελεστεί εις βάρος του φυσικού αρχηγού της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου με δηλώσεις του στην «ΩΡΑ των σπορ» εκφράζει την αισιοδοξία του για δικαίωση του παίκτη.
«Πράξαμε ως ΚΑΕ

τα δέοντα, προκειμένου να υποστηρίξουμε τα πραγματικά περιστατικά. Ο Φώτης δεν έπαιξε με τον Πανερυθραϊκό, αφού το δελτίο του παραμένει στην ΕΟΚ, πράγμα απαράδεκτο. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι ο αθλητικός δικαστής θα κάνει το καθήκον του. Η αλήθεια θα λάμψει. Το βίντεο της αναμέτρησης δείχνει καθαρά ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν. Θέλουμε τον Φώτη να παίξει εναντίον του Παγκρατίου και πιστεύουμε, ότι θα τον έχουμε μαζί μας. Ο Φώτης θα δικαιωθεί», τόνισε ο κ. Γεωργαντζόγλου.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Σήμερα μας ενημέρωσε ο αθλητικός δικαστής ότι καλεί σε απολογία τον αθλητή μας Φώτη Βασιλόπουλο, το πρωί της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2012, ως υπαίτιο για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τον προπονητή του Ερμή Περάματος.

Πιστεύουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και ότι ο αθλητής μας θα αθωωθεί, έτσι ώστε να βρίσκεται στην διάθεση της ομάδας μας για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στο Παγκράτι.

Ήδη το γεγονός ότι του κρατήθηκε το δελτίο και δεν έπαιξε στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό, είναι απαράδεκτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα